Hur Design Celtic bokstäver med en dator

July 16

Celtic bokstäver är populärt används på dokument och mönster som relaterar till historiska och kulturella Celtic frågor och helgdagar. Även om det finns ett antal Celtic märker teckensnitt du kan installera på din dator, kanske du vill skapa en unik Celtic brev design av ditt eget. Att skapa designen på en dator, behöver du specialiserad programvara som är tillgänglig öppen källkod eller mot en mindre avgift. Den tid som krävs för att utforma den bokstäver på datorn beror på komplexiteten av själva designen.

Instruktioner

1 Öppna vektorgrafik redaktör för ditt val och skapa en tom duk. Justera storleken alternativ så duken är ungefär lika stort som ett vanligt pappersark.

2 Klicka på penselverktyget och välj typ och linjetjocklek på din pensel. Använd en penna tablett eller en mus för att rita din Celtic bokstäver. Om du väljer att använda en mus, kom ihåg att dra bokstäver med en kan vara svårare än att använda en penna tablett.

3 Importera den färdiga brevet i tecken redigeringsprogram som du väljer. process importen varierar mellan programmen, men på de flesta program kan du välja "File" och "Import" för att påbörja processen. Ändra formatet på den fil du importerar till "EPS" eller "SVG" och välj "OK". Bokstäverna kommer att importeras till programmet som ett tecken kontur.

4 Redigera bokstav i tecken redigeringsprogram. Använda programmet för att justera brevets form, kerning, antyda och andra attribut. När du är klar, spara brevet i programmets eget format, och välj sedan "Arkiv" och "Skapa" för att konvertera teckensnittet i ett vanligt "Opentype", "Truetype" eller "Postscript typ 1" format.

Tips

  • Vid utformningen av Celtic bokstäver, har flera exempel på Celtic bokstäver till hands som referens.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com