Hur man skapar en ny AIM iChat konto

July 26

Hur man skapar en ny AIM iChat konto


Apple iChat är ett onlinechatt verktyg som du kan använda för att text, snabbmeddelanden, ljud chatt och videochatt med vänner och släktingar överallt i världen. Naturligtvis måste dina vänner och släktingar har iChat på sina datorer samt. En av de största fördelarna med iChat är priset; det är gratis. Det finns inga textmeddelanden avgifter eller långväga avgifter. Hela chatten sker över Internet-anslutningen. Skapa ett iChat-konto med din nuvarande AIM-konto är enkelt.

Instruktioner

1 Hitta iChat länken i programmappen på datorn och klicka på den för att öppna en ny sida med instruktioner. Följ varje sida av instruktioner genom att klicka på "Skaffa ett iChat-konto" för att registrera dig. Skapa ett användarnamn och lösenord för att börja använda iChat.

2 Skicka in din begäran om iChat konto och vänta medan datorn skapar kontot för dig, synkronisera den med ditt AIM-konto - du angav denna information när du följer steg-för-steg-instruktioner under processen att skapa konto.

3 Visa din AIM / iChat konto när den visas. Alla dina AIM-kontakter visas på iChat konto så att du kan se vem som är tillgänglig för chatt. Börja prata med tillgängliga personer eller tryck på den gröna samtalsknappen för att starta en videochatt.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com