Hur man kan blockera IP-adress per land

December 21

Hur man kan blockera IP-adress per land


Medan många webbpostleverantörer erbjuder spamfilter som gör att du kan blockera specifika e-postadresser, eller till och med en hel e-postdomän, inte många webbmail tjänsteleverantörer erbjuder ett spam-filter som blockerar ett e-post baserat på ursprunget till dess IP-adress. Men lyckligtvis gör Microsoft Outlook e-postklient har ett sådant filter. Till skillnad från en webbpostleverantören, som faktiskt tillhandahåller e-posttjänster, är en e-postklient ett program som används för att helt enkelt hantera e-post. Genom att länka ditt webbmailkonto till Outlook, kan du dra nytta av Outlook "Blockerad Toppdomän lista" filter för att blockera utländska IP-adresser.

Instruktioner

Konfigurera Outlook automatiskt länka till din webbmailkonto

1 Starta Microsoft Outlook.

2 Gå till menyn "Arkiv". Välj "Info", klicka på knappen "Lägg till Inställningar" och välj "Lägg till konto" för att öppna "Lägg till nytt konto" guiden. Klicka på "Nästa" och gå till "Automatiska kontoinställningar" prompt.

3 Fyll i ditt namn (som du vill att det ska visas i skickade e-post), fullständiga e-postadress och lösenord i rutorna. Klicka på "Nästa". Outlook kommer att genomföra en sökning på dig webbmail serverinställningar och försöker ansluta till ditt konto automatiskt. Om detta misslyckas, försöka att manuellt konfigurera Outlook för att länka ditt webbmailkonto.

Manuellt konfigurera Outlook för att länka till din Webmail konto

4 Kontakta webbpostleverantören. Fråga dem för deras inkommande och utgående e-postserver adress, inkommande och utgående server portnummer, och om någon av sina servrar kräver en krypterad anslutning. (Om du inte vill att kontakta dig är leverantören direkt, kan denna information ofta hittas i leverantörens helpdesk artiklar. Bara att gå till helpdesk och skriv in sökordet "Microsoft Outlook.")

5 Starta Microsoft Outlook. Gå till menyn "Arkiv". Välj "Info", klicka på knappen "Lägg till Inställningar" och välj "Lägg till konto" för att öppna "Lägg till nytt konto" guiden. Klicka på "Nästa" och gå till "Automatiska kontoinställningar" prompt.

6 Fyll i ditt namn (som du vill att det ska visas i skickade e-post), fullständiga e-postadress och lösenord i rutorna. Välj "manuellt Konfigurera serverinställningar eller ytterligare servertyper." Klicka på "Nästa".

7 Följ guiden uppmaningar att konfigurera Outlook för att länka till din webbmailkonto.

Block e-postmeddelanden genom Land

8 Starta Outlook.

9 Gå till menyn "Home". Klicka på "Skräp" i delete gruppen att öppna skräp rullgardinsmenyn. Välj "Skräp E-postalternativ."

10 Klicka på "International" -fliken. Klicka på "Blockerad Toppdomänen List" -knappen.

11 Bläddra igenom listan över länder. Sätt ett kryss i rutan bredvid varje land du vill blockera.

12 Klicka på "OK" för att spara inställningarna. Klicka på "OK" igen för att stänga rutan Junk E-postalternativ.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com