Hur man köper en ny dator batteri för din bärbara dator

August 2

Hur man köper en ny dator batteri för din bärbara dator


Den främsta fördelen med en bärbar dator är att det gör det möjligt för användaren att få sin dator med henne vart hon går, möjligen föra internet också. Eftersom datorer blir mer kompakt och snabbare, verkar en sak att hålla konstant. Datorn kommer högst sannolikt överleva batteriet som driver det. Om batteriet dör, då datorn är inte lika användbar, eftersom det kommer att behöva kopplas in vid alla tidpunkter för att fungera. Sättet att lösa detta är att köpa ett nytt batteri för den bärbara datorn.

Instruktioner

1 Titta längst ned i din bärbara dator och skriva ner den bärbara datorns modellnummer och varumärke. Ta sedan bort batteriet från facket och skriva ner modellnummer själva batteriet och vilken typ såsom litium-jon eller nickelmetallhydrid. De dokument som följde med datorn, till exempel faktura, garantikort eller informationsdokument, kan ge annan användbar information såsom ett beställningsnummer och / eller kundnummer och bevis och tidpunkten för köpet.

2 Kontrollera webbplatsen för företaget som gjort din dator. Om batteriet dog före sin tid, eller är fortfarande under garanti, kanske du kan få ett nytt batteri fri direkt från tillverkaren. Om du inte kan beställa den på nätet, leta reda på företagets kundtjänst telefonnummer och samtal.

3 Gå till affären där du köpte datorn. Berätta butiksbiträde information om datorn och se om butiken säljer nya batterier. Om du köpt en utökad garanti, kan det omfatta ett nytt batteri.

4 Gå till en dator serviceverksamhet med information om din dator. Expediten eller tekniker skulle kunna hitta en för dig eller har dem i lager.

5 Butiker som är specialiserade på elektroniska tjänster eller batterier som Radio Shack, batterier Plus eller Interstate batterier kan ha din laptop batteri också. Du kan också hitta några batteri företag på nätet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com