Hur gör jag en Adobe PDF-fil?

August 29

Adobe Acrobat raden av program, som omfattar Standard, Pro och Suite versioner, är bland de mest populära Portable Document Format (PDF) skriva program. Programvaran omvandlar utskrivbara material som skapats med nästan alla program i PDF-format. Genom att använda PDF-filtypen, till behovet av att alla tittare har källprogrammet elimineras, eftersom all någon behöver visa dokumentet är en PDF-läsprogram. Du kan göra en Adobe PDF-fil genom att följa några steg.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera en av Acrobat PDF skriva program. Även om stegen som följer användning Acrobat Standard, samma process gäller för Pro och Suite versioner av programvaran. Acrobat program kan bli dyrt (mellan $ 199 och $ 799). Innan du köper en, ladda ner gratis testversion finns tillgänglig från Adobes webbplats (se Resurser).

2 Starta Acrobat-program. Klicka på menyn "Arkiv" och välj "Skapa PDF" för att visa en lista över tillgängliga alternativ. Klicka på "PDF från fil" alternativet. Denna åtgärd kommer att öppna ett separat fönster.

3 Använd "Leta i" menyn för att lokalisera den mapp där filen som du vill göra till en PDF-fil finns. Markera filnamnet och klicka på "Öppna" -knappen för att konvertera filen till Adobe PDF-format.

4 Spara PDF-filen efter den öppnas i Acrobat. Klicka på menyn "Arkiv" och välj "Spara som". Använd menyn "Spara i" för att hitta den mapp där du vill spara PDF-filen. Skriv in ett namn för PDF-filen i "File Name" och klicka på "Spara" -knappen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com