Hur man kan stoppa Typo Squatters

November 8

Hur man kan stoppa Typo Squatters


Stavfel squatters är individer eller grupper av människor som resultat av den felstavning av webb domännamn. Stavfel husockupanter registrera ett felstavat variant av populära domännamn med hopp om att tillräckligt många människor använder det felstavning och nå deras hemsida. Om misstag görs tillräckligt ofta, kan ägaren (s) på webbplatsen vinst genom att placera annonser på sidan. I en studie utförd av Tyler Moore och Benjamin Edelman vid Harvard University, visade det sig att Google, genom sitt annonsnätverk, kan tjäna $ 500.000.000 ett år från dessa bedrägliga webbadresser.

Instruktioner

1 Varna användarna av din webbplats till typosquatting problem du har. Visa ett meddelande på din hemsida som berättar användarna om typosquatters. Uppmuntra dem att se till att de skriver rätt adress i adressfältet innan de träffar "Enter".

2 Köpa domännamn för varianter av din webbadress innan stavfel husockupanter gör. Tänk på vanliga felstavningar av din webbadress. Till exempel, om din webbadress har "ie" i det, köpa ett domännamn som använder "ei" också.

3 Skicka in ett formellt klagomål till Google (se Resurser) om stavfel husockupant hemsida har Google-annonser på den. Google tar bort annonser från stavfel Squatters webbplatser.

4 Framföra klagomål till en Internet Corporation for Assigned Names and Numbers godkända tvistlösningsleverantör (se Resurser).

5 Anlita en advokat för att hjälpa dig stämma stavfel kolonist (s) under Consumer Protection Act Anti-Cybersquatting.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com