Hur man laddar ner Ainsworth Typing Tutor

November 23

Hur man laddar ner Ainsworth Typing Tutor


För många människor, dålig skrivfärdigheter utgöra ett hinder för målet att med hjälp av en dator så effektivt och skickligt som möjligt. Flera skriva handledare finns tillgängliga som kan hjälpa till. Ainsworth Typing Tutor är ett program som tillverkaren påståenden kan öka dina kunskaper genom sin anpassningsplanen lektion som automatiskt skalar svårighetsgraden för att passa dina framsteg. Att försöka Ainsworth Typing Tutor, ladda ner gratis testversion från Ainsworth & Partners hemsida.

Instruktioner

1 Öppna en webbläsare och navigera till Ainsworth & Partners hemsida QWERTY.com. Klicka på den röda "gratis Sample" i det övre vänstra hörnet på sidan.

2 Klicka på "Download Now" knappen under "Ainsworth Tangentbord Trainer" och spara "AinsworthKeyboardTrainerEvaluation.exe" filen på skrivbordet. Ainsworth har också en utvärderingsversion tillgänglig för knappsatsen Trainer programvara.

3 Dubbelklicka på filen "AinsworthKeyboardTrainerEvaluation.exe" när nedladdningen är klar.

4 Klicka på "Next" när tangentbordet Trainer guiden Ainsworth installation visas.

5 Klicka på "Jag accepterar villkoren i licensavtalet" och klicka sedan på "Nästa".

6 Klicka på "Kör Ainsworth Keyboard Trainer 5 Program nu" kryssrutan om du vill köra direkt programmet, och klicka sedan på "Finish."


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com