Hur man gör Virtual DJ 5.1 Skins

May 21

Hur man gör Virtual DJ 5.1 Skins


Virtual DJ 5.1 skinn kan du ge din ansökan en egen look och lägga till egna funktioner om du vet hur man programmerar midi funktioner. Att skapa grafiken är ganska lätt om du någonsin använt fotoprogram, men kartläggning kontrollerna till din grafik kan orsaka problem. Du kan skapa skal med hjälp av styrmallar för att undvika midi och kartläggning kodning.

Instruktioner

1 Öppna "Mina dokument" och välj "Virtual DJ" och öppna "Skins" mappen. Välj fil som heter "VirtualDJ.rar" och packa upp den. Spara de nya filerna i "Virtual DJ" mappen.

2 Öppna "Internalmixer.jpeg" fil med Microsoft Paint, Photoshop eller annat bildredigeringsprogram. Den här filen är kopplad till Virtual DJ styr karta, så de platser där de virtuella kontroller kommer inte att påverkas av förändringar i bilden.

3 Använd din bildredigeringsprogram för att anpassa din Virtual DJ huden. Du kan rita på den ursprungliga bilden eller kopiera och klistra in nya mönster ovanpå det. Spara din färdiga bilden i en ny mapp i "Skins" undermapp i Virtual DJ ansökan. Ge din fil ett unikt namn som du känner igen.

4 Kopiera "internalmixer.XML" filen från Virtual DJ "Skins" mappen och placera den i mappen med din nya hud bild. Ändra inte filnamnet.

5 Öppna Virtual DJ 5,1 ansökan, välj "Config" från menyn och välj "Skins". Navigera till mappen med din egen hud och öppna "internalmixer.XML" fil. Virtual DJ laddas som vanligt och visa anpassade hud du just utformade.

6 Ladda ner och prova några av huden skapa program för Virtual DJ från programmets hemsida. Dessa verktyg kan hjälpa dig med att redigera .XML fil för controller kartläggning om du inte vet hur man konfigurerar midi kartläggning och länka den till en bildfil.

Tips

  • Om du vill ändra placeringen eller funktionen av Virtual DJ kontroller i din nya hud, då måste man ändra "internalmixer.XML" fil så att kontrollerna pekar på rätt del av bilden.
  • Den virtuella DJ webbplats har en stor samling av gratis skinn som du kan använda som utgångspunkter för din egen design. Kom ihåg att spara varje huden i en annan mapp så att "internalmixer.XML" filer inte skriver över varandra.
  • Vissa skinn från andra versioner av Virtual DJ kan fungera i version 5.1, även om det kan finnas problem med XML styr mappningsfil och.
  • Ändra "interna mixer.XML" fil kan leda till att regler virtuella DJ funktion felaktigt. Kopiera denna fil och spara den till en annan plats innan du redigerar det för din egen hud.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com