Hur man installerar SQL 2005 Enterprise Manager

September 11

Enterprise Manager är programvaran som medföljer SQL Server-databasmotorn. När Microsoft kom ut med SQL Server 2005, döptes den programvaran till SQL Server Management Studio. Enterprise Manager kan du administrera databaser och ge tillgång till databasen med användarbehörigheter. Eftersom Enterprise Manager döptes till Management Studio hittar du verktyget under "Verktyg" menyalternativet och betecknas som "Management Studio."

Instruktioner

1 Sätt i installationsskivan i datorns enhet. Klicka på "Start" -knappen i Windows och klicka sedan på "Dator". Högerklicka på CD-ROM-enhet och välj "utforska." Här visas filer som finns på skivan.

2 Dubbelklicka på "Verktyg" katalogen. Dubbelklicka på filen märkt "SqlRun_Tools.msi." Detta startar en guide som snabbt installerar SQL Server verktyget.

3 Välj "Jag accepterar" på licens skärmen och klicka på "Nästa". Installationsguiden gör flera kontroller av systemet för att du har tillräckligt med diskutrymme.

4 Kontrollera "SQL Server Management Studio" från listan med alternativ och klicka sedan på "Nästa". På sammanfattningsskärmen, klicka på "Install" för att installera programvaran.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com