Hur man använder ManyCam Med Omegle

September 9

Hur man använder ManyCam Med Omegle


Omegle är en videochatt webbplats som tillåter dig att möta upp med vänner eller använda slumpmässiga chat-funktion för att möta en ny vän. Använda ManyCam med webbkameran, kan du göra ett intryck genom att lägga några effekter på din video. Till exempel kan du lägga till en tecknad hatt eller förklädnad i ansiktet, kan du använda en kreativ kant för din scen eller du kan lägga text.

Instruktioner

1 Ladda ner och installera ManyCam från webbplatsen till din dator. Installationsguiden kommer att gå igenom varje steg noggrant.

2 Stäng Omegle.com i webbläsaren om du redan besöker webbplatsen. Det är viktigt att ManyCam redan vara igång innan du besöker Omegle.com.

3 Starta ManyCam på datorn och klicka på fliken "Effekter". Välj någon effekt du vill överlagra.

4 Klicka på "Lägre tredje" -fliken i nedre delen av ManyCam skärmen, om du vill överlagra texten på den nedre delen av videoflödet. Markera "ManyCam" text och ange önskad första textraden. Markera den andra raden och ersätta det med önskad text.

5 Starta webbläsaren och besöka Omegle.com.

6 Klicka på den blå "Video" under "Starta en chatt."

7 Klicka på "Tillåt" -knappen på Adobe Flash snabb och välj "ManyCam Virtuell kamera" från rullgardinsmenyn Kamera. Du bör se dig själv i strömmen med de effekter du aktiverade i ManyCam.

Tips

  • Informationen i denna artikel gäller ManyCam version 4.0.97. Stegen och funktioner kan vara annorlunda i andra versioner. Om du uppgraderar från den fria versionen till den professionella versionen, många andra effekter, liksom möjligheten att ta bort den ManyCam logotypen. ManyCam kan användas för att lägga till effekter i en befintlig film samt, med samma steg som ovan. Följ bara webbplatsens instruktioner om hur man ändrar videokällan från webbkameran till en filmfil.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com