Hur man kan jämföra Hem Budget Software

September 7

Hur man kan jämföra Hem Budget Software


Hem budget programvara, även känd som privatekonomi programvara, spårar dina konton, inkomster och utgifter. De flesta program kommer också att du kan se dina utgifter per kategori och generera cirkeldiagram om var dina pengar tar vägen. Vissa program har ytterligare funktioner för att spåra finansiella mål eller automatiskt importera dina kontouppgifter. När man jämför hem budget programvara, överväga dina nuvarande behov och budget för att välja programmet som bäst passar dig.

Instruktioner

1 Kontrollera att programmet kommer att installera och köra på din dator. Hem budget programvara är i allmänhet inte mycket resurskrävande, men om du har en mycket gammal dator bör du kontrollera hur mycket RAM och processorkraft som behövs för att köra den. Programvara kräver också ett visst operativsystem. Till exempel kan mjukvaran vara tillgänglig för Windows XP, men inte Macintosh-datorer.

2 Testa programmet om det alls är möjligt. Mest nedladdningsbar programvara kommer att erbjuda en provperiod innan du köper. Se hur lätt det är för dig att använda programmet. Mängden funktioner kommer ingen roll om du inte kan räkna ut hur man använder dem.

3 Kontrollera vilken budget inställning presenterar programmet erbjuder och jämföra. Vissa program kommer att hjälpa dig att göra en budget eller som mål, såsom att få ut av skulden eller spara till en stor kostnad, och följa dina framsteg att uppnå dessa mål.

4 Titta på online bank funktioner som erbjuds. Dessa inkluderar automatiskt uppdatera kontots transaktionshistorik och online att betala räkningar. Vara säker på att programvaran är kompatibel med din nuvarande bank. Annars dessa funktioner är till någon nytta för dig.

5 Kontrollera om programmet kan exportera dina ekonomiska data till självdeklaration programvara. Denna funktion kommer att göra arkivering din skatt mycket enklare och kan även hjälpa dig att hitta avdrag som du annars skulle ha missat.

6 Jämför priserna av programvaran. Vissa hem budget programvara erbjuds gratis men kan ha färre funktioner än kommersiell programvara. Överväga vilka funktioner du verkligen behöver och om du kan få dem på ett billigare programpaket. Slutligen anser kostnaderna för att uppgradera programmet när nya versioner kommer ut, eller om det innehåller funktioner som kan eventuellt kräva en uppdatering.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com