Hjälp för ett förlorat lösenord i Windows 2000 Pro

September 6

Ah, Microsoft Windows 2000, verkar det som bara går att användarna hade problem med detta operativsystem. Men nu när folk har flyttat till nyare och fräschare operativsystem, såsom Windows XP och Vista, har de lämnat detta långt efter. Men vad händer när du behöver gå tillbaka till den gamla datorn med Windows 2000 bilder eller filer, och du kan inte komma in på grund av ett förlorat lösenord? Här är några felsökningsmetoder som hjälper dig att komma in i din gamla dator.

Logga in med felsäkert läge

Ofta kan du få tillgång till felsäkert läge för att komma åt datorn utan lösenord. Börja med att starta upp datorn och väntar på felsäkert läge prompt under uppstartsfasen. Detta startar datorn utan många processer som körs och används som en blåkopia av Windows. I de flesta fall väljer vad svarar du behöver och när bad om lösenord, klicka på "Avbryt" och du kan komma åt kontot utan lösenord.

Efter åtkomst till kontot, gå in i Kontrollpanelen och din användarlistan. Om du har loggat in med ett administratörskonto, kommer det att du kan förvandla din lösenordsskydd bort, men om du nås via en enkel användarkonto, kommer du att tillåtas att stänga av ditt lösenord så att när den återställs till det normala driftläget, du kommer att ha full tillgång.

Emergency Boot CD

Om det inte fungerade på grund av extra säkerhet från specialversioner av Windows 2000, kan du beställa en nödsituation start-cd som kommer att guida dig genom en process att få tillgång till operativsystemet utan behov av lösenord genom att rekonstruera kodningen av programvaran. För information om hur du erhåller en av dessa skivor, kontakta en Microsoft-representant via deras supportwebbplats, support.microsoft.com (se länk i Resources)


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com