Hur man skickar ett svar på Twitter

September 10

En korsning mellan snabbmeddelanden, bloggar och sociala nätverk, Twitter är ett mångsidigt program. Människor använder Twitter för en mängd olika ändamål, från att umgås att främja webbplatser. En av de viktigaste komponenterna i Twitter är svaret. Du skickar ett svar på Twitter som ett svar på någon annans meddelande. Detta svar går till person samt för dem som följer den.

Instruktioner

1 Logga in Twitter via Twitter hemsida.

2 Leta upp uppdateringen som du vill svara. Titta på den högra sidan av uppdateringen. Du kommer att se en stjärna och en pil. Klicka på pilen för att starta ditt svar.

3 Klicka i "Update" rutan. Du kommer att se att lådan har nu "@ användarnamn" i den. Skriv ditt svar efter denna post. När du har skrivit klart ditt svar, klicka på "Uppdatera".

4 Kontrollera din Twitter hemsida för att verifiera att svaret dyker upp. Du kan också kontrollera att svaret har skickats genom att klicka på användarens namn och visa sin Twitter sida.

Tips

  • Istället för att klicka svars pilen, kan du också skriva "@ användarnamn" följt av ditt svar på "Update" låda, där "användarnamn" är användaren som du vill svara manuellt.
  • Du kan också använda en tredje part skrivbordsklient, såsom Twhirl, att skicka ett svar på Twitter. Twhirl är en stationär klient för Twitter, baserat på Adobe AIR-plattformen. Ladda ner Twhirl från Twirl webbplats.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com