Hur inaktiverar jag min Anti Virus?

September 13

Hur inaktiverar jag min Anti Virus?


De specifika steg du måste följa för att avaktivera anti-virus program, i hög grad beror på vilken typ av anti-virus program du har installerat. Oavsett, om du använder Norton, McAfee, NOD32 eller AVG, processen för att inaktivera dessa tillfälligt eller på obestämd tid är i allmänhet mycket lika.

Instruktioner

Inaktivera McAfee anti-virus

1 Leta reda på McAfee-ikonen i systemfältet, som ligger på det nedre högra hörnet av skärmen (intill klockan). Dubbelklicka på ikonen. "Security Center" öppnas upp.

2 Klicka på "Avancerat" menyalternativ, som ligger på det nedre vänstra hörnet. Klicka på "Konfigurera" alternativet.

3 Klicka på "Dator och filer", som ligger på det övre vänstra hörnet och välj "Inaktivera Virusscan". Välj den tid du vill behålla den anti virus program inaktiverad. Bekräfta åtgärden genom att trycka på "OK". En bubbla meddelande visas i Windows aktivitetsfält, varnar den anti-virus har inaktiverats.

Inaktivera Norton Anti-virus

4 Starta Norton antivirusprogram, antingen genom att dubbelklicka på den lilla ikonen från systemfältet, eller någon Norton-ikon på skrivbordet. Norton Anti-virus program öppnas.

5 Klicka på "Alternativ" knappen, välj sedan "Auto-Protect '' fliken. Inaktivera" Load Auto-Protect vid start "alternativet genom att lämna kryssrutan tom. (Ingen bock). Bekräfta åtgärden genom att trycka på" OK "-knappen.

6 Högerklicka på Nortons liten ikon, som ligger i systemfältet och välj "Inaktivera Auto-Protect". En bubbla meddelande visas i Windows aktivitetsfält, varnar den anti-virus har inaktiverats.

Inaktivera ESET NOD32 Antivirus

7 Starta NOD32 anti-virus program. Klicka på "Setup" fliken och klicka sedan på "Inaktivera Tillfälligt virus och spionprogram skydd" alternativet.

8 Bekräfta varje dialogruta där du bekräftelse på åtgärder för att inaktivera.

9 Inaktivera genom en alternativ metod. Starta NOD32 antivirusprogrammet. Klicka på pilen bredvid "Display normalläge", som ligger på det nedre vänstra hörnet av NOD32 skärmen. Välj "Växla till avancerat läge" från alternativen nedan.

10 Högerklicka på NOD32 ikonen ligger i systemfältet, i det nedre högra hörnet. Klicka på "Inaktivera antivirus- och antispionprogram skydd" alternativ från rullgardinsmenyn. En dialogruta som frågar: "Är du säker på att du vill att tillfälligt inaktivera anti virus och spionprogram". Bekräfta genom att trycka på "Ja" -knappen. En bubbla meddelande visas i Windows aktivitetsfält, varnar den anti-virus har inaktiverats.

Inaktivera andra anti-virus program

11 På samma sätt, hitta din anti virus program från systemfältet i det nedre högra hörnet av skärmen.

12 Mus-över de små ikonerna för att visa namnet på programmet / program. Om det behövs klickar på pilen för att utöka systemfältet synliga applikationer.

13 Högerklicka på den anti-virus program valts och välj "Inaktivera" eller "Stäng".

14 Om anti virus program inte finns i systemfältet, söka efter den under startmenyn, under "Alla program".


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com