Hur man använder en dator som en bildskärm för en övervakningskamera

February 18

Hur man använder en dator som en bildskärm för en övervakningskamera


Closed Circuit Television (CCTV) monitorer används vanligen för att övervaka konventionella kameror. Men CCTV skärmar är betydligt dyrare än datorskärmar. Medan det är möjligt att istället använda en datorskärm, anslutningarna är vanligtvis inte samma sak, och lite extra hårdvara krävs. Emellertid är det trådlösa webbkameran Säkerhetssystem växer i popularitet, och använder olika protokoll än CCTV säkerhet. Dessa enheter är konstruerade för användning med datorskärmar, och därmed anslutning effektiviseras. Oavsett din trygghet installationen är det möjligt att använda en dator som bildskärmen.

Instruktioner

Webbkamera Security Camera

1 Ansluta datorn till ett trådlöst nätverk router, om det inte redan är ansluten. Datorer är standardmetoden för att övervaka övervakningskameror konstruerade med trådlös webbkamera teknik.

2 Bifoga ditt trådlösa webbkamera säkerhet kameran till samma trådlösa router med en annan Ethernet-kabel.

3 Kör webbkameran installationsprogrammet som medföljer webbkameran. Detta kommer att konfigurera datorn för att komma åt webbkameran och förbereda kameran för trådlös övervakning säkerhet.

4 Ta bort Ethernet-kabeln från webbkameran. Fästet är endast nödvändigt för konfigurering.

5 Installera webbkameran som helst du vill övervaka.

6 Övervaka webbkameran på datorn med hjälp av programvara som tillhandahålls av kameran.

Bevakningskameror

7 Skaffa en video-till-VGA-konverterare. Datorer använder VGA-ingångar för att visa analoga videodata. Men bevakningskameror använder standardvideoportar som är jämförbara med en TV. De två anslutningar erbjuder inte infödd kompatibilitet.

8 Skaffa en VGA switch box. En enda datorskärm ger displayen för en VGA-signal i taget, och monitorer har oftast bara en VGA-port. Om inte bildskärmen används enbart för CCTV säkerhet kameran, måste du dela skärmen mellan kameran och datorn videoflöden.

9 Fäst video feed kabeln från CCTV säkerhet kameran till video-till-VGA-konverterare. Fäst en VGA-kabel mellan omvandlare och VGA switch box.

10 Anslut datorns bildskärmskabel in på annan port VGA kopplingslådan. Bifoga en VGA-kabel från kopplingsdosan till datorskärmen.

11 Övervaka övervakningskamera genom att byta video foder från datorn till kameran. Tryck på knappen igen för att återgå till datorskärmen.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com