Hur får man en Motringningsnummer på Gmail

March 25

Google Voice kan du skapa ett nummer som vidarebefordrar till en telefonlinje du vill, när du vill. Google Voice-nummer är portabel, e-post röstpost transkriptioner och ger ett skyddsnät för dig att ge ut ett telefonnummer under ett e-postkonversation eller annan kommunikation utan att riskera din säkerhet. När du inte har en mobiltelefon, är Google Voice nås från vilken dator som helst med en internetuppkoppling. Tillgängligheten låter dig hålla koll på dina meddelanden från var som helst.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Gmail-konto. Leta reda på länken "mer" längst upp till vänster på skärmen. Klicka på "mer" och välj sedan "ännu mer" i menyn.

2 Rulla till avsnittet "Home and Office" av produktsidan. Klicka på "Voice".

3 Klicka på "Jag vill ha en ny nummer" för att få ett telefonnummer som tilldelats från Google. Ange ditt postnummer eller riktnummer i fältet eller en stad i det andra textfältet. Klicka på "Sök Numbers."

4 Välj ett nummer genom att klicka på knappen bredvid den. Klicka på "Fortsätt." Tilldela en fyrsiffrig PIN-kod för att säkra din telefonsvarare. Markera kryssrutan för att godkänna villkoren för användning efter att ha granskat de länkar till användarvillkoren och sekretesspolicyn. Klicka på "Fortsätt."

5 Ange det telefonnummer som du vill att Google Voice-samtal ska vidarebefordras till. Du kan vidarebefordra till din hemtelefon, mobiltelefon eller kontorsnummer. Klicka på "Fortsätt" och sedan på "Ring mig nu" för att ta emot verifieringssamtal.

6 Svara på det inkommande samtalet på den linje du angett för samtals framåt. Ange den tvåsiffriga verifieringskod som visas på datorskärmen i telefonen. Vänta tills meddelandet att ditt konto är aktivt. Koppla ur telefonen när du aktiverar nummer eller ange ditt lösenord för att konfigurera en röstbrevlåda, som är frivillig.

7 Klicka på "Finish" på datorskärmen. Anteckna ditt Google Voice-nummer för senare användning. Du kan få tillgång till ett antal som helst från ditt Google Voice-konto kan nås genom att logga in på ditt Google-konto.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com