Hur man bygger en gratis hemsida Store

February 5

Hur man bygger en gratis hemsida Store


E-handel är livet blod av Internet. Fler och fler människor vänder sig till Internet först när de vill köpa något. Som ett resultat, fler människor att sätta upp webbplatser för att sälja allt från bildelar till hur till information till hus. Att bygga din egen webbplats butik är inte så svårt som det låter och du kan komma igång gratis. Det finns ett antal tjänster som hjälper dig att få din butik igång och acceptera betalningar snabbt, enkelt och säkert.

Instruktioner

1 Registrera dig med en gratis nätbutik byggmästare webbplats. Det finns ett antal bra alternativ att välja mellan, såsom Freewebstore.org, eCrater.com och Shopcreator.com. Varje erbjuder en enkel process för att bygga din webbplats, lista dina produkter och integrera din nätbutik med din betalning processor.

2 Registrera dig med ett kreditkort processor. Du kommer att behöva använda en betalning processor som är godtagbar för din nätbutik värd. Några alternativ inkluderar PayPal.com, Google Checkout och RBSWorldPay.com. Följ din nätbutik instruktioner för att integrera din betalning processor med din butik.

3 Lista dina produkter på din nätbutik. Skriv en tydlig beskrivning av varje produkt och ladda upp en hög bildkvalitet för varje produkt. Använd sökord i din beskrivning som söker är benägna att använda när man letar efter dina produkter. Detta kommer att hjälpa dina kunder att hitta din webbplats i sökmotorer.

4 Främja din nätbutik. Var och en av webb butiken tjänster har en uppsättning av PR-verktyg som finns tillgängliga, såsom kupongkoder, berättar en vän skript, automatiserad sökmotoroptimering för dina sidor så att du ska visa upp i sökresultaten, spårning av besökare och platsanalys. Utnyttja de verktyg som de erbjuder för att främja din webbplats och utvärdera effektiviteten av din marknadsföring.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com