Ta bort spam i Yahoo! Mail

February 10

Som skräppost i ditt riktiga brevlådan, är spam i din inkorg nästan oundvikligt. Du kan vidta åtgärder för att hålla mängden till ett minimum, men chanserna är goda att man måste ta itu med skräppost vid något tillfälle. Många e-bärare, inklusive Yahoo mail, har spamfilter som kan hjälpa dig att hantera din skräppost. Det är dock viktigt att veta hur man använder dessa funktioner.

Instruktioner

1 Logga in på ditt Yahoo e-postkonto. Du kan hoppa över detta steg genom att markera rutan bredvid frasen "Håll mig inloggad" innan du loggar in. Bara markera den här rutan om du är på din egen dator. Annars, andra användare av datorn har tillgång till ditt konto.

2 Kontrollera spam-inställningar. Klicka på "alternativ" och välj "postalternativ" från rullgardinsmenyn. Klicka på länken "Spam" till vänster. Från denna meny kan du välja hur ofta programmet tömmer skräppostmappen och om det rör sig misstänkt skräppost automatiskt till skräppostmappen eller bara markerar det som spam och lämnar den i inkorgen.

3 Visa innehållet i din skräppostmapp med jämna mellanrum. Spamfilter är inte idiotsäker och det kan flagga någon legitim e-post och flytta den till Bulk mapp. Det är bäst att kontrollera om någon post du vill ha och flytta tillbaka till inkorgen innan du tömmer din skräppostmapp.

4 Ta bort spam. Du kan antingen vänta tills det Yahoo bort det automatiskt baserat på dina Spam inställningar, eller så kan du göra det manuellt. För att manuellt ta bort spam, klicka på "Empty" länken bredvid Bulk mapp på postlistan mappen. Du kan också öppna skräppostmappen, klicka på "Fler alternativ" och välj "Markera alla". Du kan sedan klicka på "Ta bort" för att ta bort alla valda meddelanden.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com