Easy DVD Creator Felsökning

May 2

Easy DVD Creator är en DVD-bränning program som skapats av Eter Software som ger dig en grundläggande ett skärmgränssnitt för att bränna videofiler till DVD. Även om Eter Software utformad Easy DVD Creator för alla nivåer, kan programmet medföra vissa utmaningar om du inte är bekant med bränningen. När du går igenom dessa frågor kommer du att kunna bränna många av dina videofiler till DVD.

Instruktioner

1 Undersök huvudskärmen Easy DVD Creator för att fastställa att du valt rätt TV-läge och bildformat så att dina brända DVD-skivor kommer att kunna spela i DVD-spelaren. I USA, välj "NTSC" som TV-läge, och välj "4: 3" aspekt för standardfilmer och "16: 9" aspekt för bredbildsfilmer.

2 Klicka på "Video till HD" knappen för att importera en vanlig videofil som du inte redan har konverteras och sparas i Easy DVD Creator. Om du har startat en Easy DVD Creator-projekt tidigare och sparat på datorns hårddisk, klicka på "HD DVD" för att navigera till projektet och dra den i systemet. Detta eliminerar den tid som det tar för Easy DVD Creator för att konvertera din importerade videofilen till rätt format innan bränning.

3 Undersök formatet på filen som du vill importera till Easy DVD Creator om programmet inte kommer att acceptera filen. Enligt Eter Software, Easy DVD Creator accepterar följande videofilformat: 3G2, 3GP, AVI, ASF, ASX, DAT, DIV, DivX, FLV, M4V, MOV, MP4, MPEG, MPG, QT, RM, RMVB, TOD , WVID och WMV. Om du har en videofil för att bränna att Easy DVD Creator inte kommer att acceptera, gå till en online media omvandlare, såsom Online-Convert.com, Rörlig Online Konvertera (online.movavi.com/) eller Zamzar (zamzar.com. )

4 Klicka på knappen med två punkter bredvid "Temporary mapp" och välj en mapp på hårddisken i vilken du vill spara filen för en Easy DVD Creator-projekt. Skriv in ett namn för projektet i "Filnamn" på "Spara som ..." fönster som kommer upp för att spara filen på din dator om du behöver för att bränna projektet igen vid ett senare tillfälle.

5 Klicka för att placera en bock bredvid "Ta bort tmp-filer" för att eliminera de temporära filer som lagras på din hårddisk när DVD brännskador. Om du inte markerar den här rutan varje gång du bränner en DVD i Easy DVD Creator, lagrar programmet automatiskt temporära filer som används för att bränna projekt som kan ta upp en hel del utrymme på hårddisken.

Tips

  • Vid tidpunkten för offentliggörandet, Eter Software erbjuder en gratis testperiod nedladdning av Easy DVD Creator som låter dig bränna tre DVD-skivor innan den slutar fungera. Vid denna tidpunkt, måste du köpa programvaran för att fortsätta använda den.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com