Hur man kan stoppa datorn från Kontinuerlig omstart efter installation Windows XP SP3

May 28

Hur man kan stoppa datorn från Kontinuerlig omstart efter installation Windows XP SP3


Om du har installerat Service Pack 3 Windows XP, kan datorn fortsätta att starta. Hellre än att dra ditt hår av frustration, kan du eliminera den kontinuerliga uppstart genom att följa några steg.

Instruktioner

1 Stäng av datorn genom att trycka på strömknappen i 10 sekunder. Sedan strömmen på datorn. Ange BIOS genom att trycka på rätt knapp. Beroende på vilken datormodell, kan det vara "Del" -knappen, "F1", "F2", "F11" eller "F12" -tangenten.

2 Navigera till Advanced BIOS dialog funktioner och välj "första startenhet." Om din hårddisk är listad som första startenhet, ändra posten till "CD-ROM". Nästa gång du startar, kommer datorn åtkomst till cd-enheten .

3 Sätt in Windows XP-skivan i CD-enheten. Spara dina inställningar och starta från skivan genom att trycka på "F10" -tangenten. Tryck på "Y" -knappen och sedan "Enter".

4 Använd lämpliga knapparna för att bläddra till Boot alternativet och välj sedan den första startenhet i listan. Ändra det till "CD-ROM".

5 När du uppmanas trycker du på valfri tangent för att starta från cd-skivan. Välkommen till installations visas så småningom.

6 När du uppmanas med meddelandet "Reparera Windows XP nu hjälp av Återställningskonsolen genom att trycka på R" tryck "Enter".

7 Läs Windows slutanvändare licensavtalet och tryck på "F8" knappen. Installationsprogrammet kommer sedan söka efter tidigare versioner av Microsoft Windows.

8 När du uppmanas att trycka på "R" för att reparera Windows genom att trycka på "R" -knappen. Setup reparerar installationen. Under reparationen, om du ser ord längst ner som "Ta bort filer" inte orolig. De filer som raderats är systemfiler som skadade vid installation av SP3. Inställning är helt enkelt ersätta dem med samma filer från din Windows-CD. När installationen är klar reparation, kommer datorn startas om.

9 Låt CD i facket när datorn startas om. Datorn får cranky med dig och kräver tillbaka den om du tar bort det. Du behöver det för nästa del av reparationsprocessen.

10 Efter visas Region och språkinställningar anger du önskade språk eller klicka på "Nästa" för att hålla standardinställningarna.

11 Efter datum och tid Properties visas, ange lämplig tidszon. Klicka sedan på "Nästa".

12 Om du tillfrågas om nätverksinställningar, bara hålla allt på standardinställningen och klicka på "Nästa". Installationsprogrammet kommer sedan reparationen. Gör en kopp kaffe på denna punkt eftersom det kan ta ett tag.

13 Efter reparationen kommer Windows starta och du kommer att märka startskärmen. Klicka på den gröna knappen "Nästa" för att fortsätta.

14 När "Registrera Med Microsoft?" visas anger den begärda informationen.

15 När du uppmanas som kommer att använda datorn, klicka på "Fortsätt" -knappen, eftersom detta är en reparation.

16 Om du uppmanas att registrera sig för en ISP Registrera, hoppa över steg som du redan har tillgång till Internet.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com