Mobiltelefoner som du kan använda MSN Messenger på

April 4

Mobiltelefoner som du kan använda MSN Messenger på


Om ditt liv tar dig på resande fot en hel del, komma åt din MSN Messenger-konto bara från datorn kanske inte klippa det. Lyckligtvis många mobiltelefoner erbjuder ett program med vilket du kan använda din MSN Messenger-konto. När du loggar in alla dina Messenger-kontakter visas automatiskt. Om telefonen har en kamera, kan du ta och dela bilder i dina meddelanden.

Windows Phone

Om du använder en Windows-mobil, är MSN Messenger automatiskt lastas på enheten när du köper den. Att få tillgång till Messenger-konto, bara trycka på "Meddelanden" ikonen på startskärmen. Windows-telefoner tillåta användare att byta mellan SMS, brukar kallas textmeddelanden, och MSN Messenger från menyn Meddelanden. Om du har en Windows-telefon 7,5, är det också möjligt att kombinera Facebook och MSN Messenger-meddelanden på samma skärm.

iPhones

Apple iPhone inte är utrustade med en MSN Messenger, men du kan ladda ner en från App Store för gratis. I likhet med program för Windows-telefoner, iPhone applikation ger dig möjlighet att kombinera Facebook och MSN Messenger konversationer på samma skärm. Du måste ha tillgång till 3G eller Wi-Fi-anslutning för att öppna och använda MSN Messenger för iPhone.

BlackBerry-enheter

Vissa BlackBerry telefoner erbjuder en MSN Messenger som standard; Om du ser en "Instant Messaging" -ikonen på telefonen, knacka det kommer att öppna MSN Messenger. Om du inte ser ikonen, gå till ikonen BlackBerry App World och sök efter "Windows Live Messenger," ansökan görs av Research in Motion Limited. BlackBerry MSN Messenger är gratis, men du kan komma att debiteras dataavgifter från din mobiltelefon leverantör.

andra telefoner

Android och Nokia-enheter erbjuder också möjlighet att använda MSN Messenger via användningen av ansökan nedladdningar. Om du är en Android användare, är MSN program som heter "Messenger withyou", och om du har en Nokia programmet heter helt enkelt "Windows Live Messenger." Alla mobiltelefon med en webbläsare kan också få tillgång till MSN Messenger genom att skriva messenger.live.com i webbläsaren och logga in.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com