Hur man gör teman för mobiltelefoner

May 28

Hur man gör teman för mobiltelefoner


Även den enklaste och mest ekonomiska mobiltelefoner idag tenderar att presentera attraktiva fyrfärg skärmar och förmågan att visa bilder; många spela musik och video också. Nästan alla har möjlighet att njuta av en anpassad mobiltelefon tema, som kombinerar en unik bakgrundsbild, tapet, färgschema och ikoner. Många teman inkluderar även sekundärbilder, ljud, animationer och skärmsläckare. Du kan ladda ner gratis eller till låg kostnad teman för din specifika telefonen från olika webbplatser, och många också att du kan skapa dina egna personliga teman genom att följa några enkla steg.

Instruktioner

1 Besök en webbplats som Zedge.com eller OwnSkin.com med önskad webbläsare.

2 Skapa ett konto om du är en förstagångsbesökare till webbplatsen, eller logga in om du redan har ett konto.

3 Välj alternativet för att skapa din egen mobiltelefon tema. Den exakta frasering och platsen för detta alternativ kommer att variera från plats till plats, men de flesta kommer att visa den framträdande och märka det tydligt.

4 Välj din specifika telefonen genom att ange tillverkare och namn eller modellnummer. Eller så kan du välja din telefon från en lista med alternativ som stöds.

5 Välj en tapet från gallerier tillhandahålls av webbplatsen, eller ladda upp din egen bild från din dator. Detta är den bild som visas på telefonens standard eller startskärmen.

6 Välj en bakgrundsbild, eller ladda upp din egen. Detta är den bild som visas i bakgrunden när du navigerar bland dina ikoner och menyer.

7 Välj en skärmsläckare animering eller bild, eller ladda upp din egen. Detta är en bild eller animering som visas när telefonen är i viloläge under en lång period av inaktivitet.

8 Välj eller skapa ett färgschema som kommer att gälla för telefonens ikoner, menyer, belysa och andra funktioner.

9 Välj en eller flera ringsignaler, eller ladda upp din egen, för att inkludera som en del av temat paketet. Dessa kommer att vara de första standard ringsignaler i samband med temat, men du kan lätt ändra dem när som helst.

10 Spara eller hämta den färdiga tema. Vissa webbplatser kommer att lagra dina avslutade teman för senare åtkomst, medan andra kräver att du ladda ner dem omedelbart. När du laddar ner ett tema, kan du överföra den till telefonen via e-post, USB eller en Bluetooth-anslutning, eller så kan du ladda upp den till ett löstagbart minneskort, som du sedan in i telefonen. Du bör då kunna välja och tillämpa temat genom att följa lämpliga åtgärder för din telefon. Se din bruksanvisning eller startguiden för mer information.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com