Hur man skriver SEO innehåll

February 19

Hur man skriver SEO innehåll


Skriva SEO innehåll ger en besökare till din webbsida när hon utför en sökning för specifika sökord. Att veta hur du optimerar din webbplats så det dyker upp på första sidan av sökresultaten kräver övning och skriva skicklighet. Du kan lägga till länkar och bilder till ditt innehåll för att öka din sida ranking. Skapa en attraktiv titel med sökordet i det att dra i läsarna.

Instruktioner

1 Bestäm din primära sökord och sekundära sökord. Använd ungefär två till fem procent av din ideala sökord i artikeln för att öka din page rank. Använd nyckelord naturligt, och använda dem endast en gång för varje 100 ord du skriver.

2 Hitta ett fotografi som hänför sig till innehållet och använda nyckelordet i Bildbeskrivning taggen. Bilden ger också visuellt intresse för läsarna.

3 Länka din egen och utanför innehåll i relevanta delar av din text, men överdriv inte. Alltför många länkar gör texten svårläst, och det ser onaturligt.

4 Skriv conversationally men säkert om ditt ämne. Helst bör ditt innehåll vara mellan 500 och 700 ord lång. Bryt upp informationen i stycken med under huvuden. Om innehållet inte är vettigt, eller om den inte förmedlar användbar information, kommer din sida sannolikt släppa i rang.

Tips

  • Kontrollera din SEO sökord med ett online-verktyg som visar dig hur många procent av ditt innehåll innehåller dina sökord.
  • Skiljetecken spelar ingen roll i sökfraser, så "graviditet. Symptom" är detsamma som "graviditetssymptom." Plural versionen av sökordet är inte samma sak och bör inte ingå.
  • Överanvändning av nyckelord i din SEO innehåll kan flagga ditt innehåll som spam och släppa din webbplats rang.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com