Vad händer när en AOL konto är avstängt?

February 23

Vad händer när en AOL konto är avstängt?


American Online är en resurs för många Internet aktiviteter inklusive chatt, e-post och kontrollera nyheterna. Om ditt AOL-konto har stängts av, kan du inte få tillgång till snabbmeddelanden eller e-post tills kontot återinförs. Processen du går igenom när AOL-konto har stängts beror på orsaken till att det avslutades.

Misstänkt aktivitet

Du kan få en svävande konto meddelande om misstänkt aktivitet upptäcks på ditt konto. AOL (aol.com) Detta förutsätter misstänkt aktivitet beror på någon annan än dig själv olagligt komma åt ditt konto. För att åtgärda detta problem, måste du återställa din AOL Instant Messenger lösenord. Öppna AIM fönstret och klicka "Alternativ" eller "Meny", beroende på vilken version. Klicka på "Inställningar", "Sign In / Logga ut" och klicka på "Ändra mitt lösenord" längst ned på skärmen. Svara på din säkerhetsfråga och klicka på "Fortsätt". Klicka på "Ändra lösenord" och ange ett nytt lösenord, sex till 16 tecken i längd, i "New Password"; sedan skriva om det i "Bekräfta lösenord" och klicka på "Spara".

Villkor Brott

Ditt AOL-konto kan avbrytas på grund av en användarvillkoren kränkning. Du samtycker till att AOL: s användarvillkor när du skapar ditt konto. Den innehåller villkor som inte skickar oombedda massutskick eller skicka olagligt eller skadligt innehåll. Om du känner AOL inte borde ha stängt av ditt konto, kan du skicka e-post eller skriva företaget. Inkludera din kontoinformation och dina skäl för att ogilla med suspensionen.

Användarnamn avbrutet

Om ditt användarnamn avbröts, kan du inte längre komma åt ditt konto. Du kan återställa AOL användarnamn inom sex månader efter att avbryta eller ta bort det, så länge som det finns fortfarande en mästare användarnamn är kopplat till ditt konto. Gå till AOL: s sida och "Mitt konto" och logga in med din herre användarnamn och lösenord. Skriv in svaret på säkerhetsfrågan och klicka på "Fortsätt." Klicka på "Manage My Användarnamn" under "Användarnamn Alternativ" och klicka sedan på "Start" under "Återställ ett användarnamn." Klicka på användarnamnet du vill återställa från "Nyligen borttagna Användarnamn" och klicka på "Återställ".

fakturerings~~POS=TRUNC frågor~~POS=HEADCOMP

Ditt konto är blockerat eller avbrytas om du har utestående fakturering problem med din AOL-konto eller AOL Premium betaltjänst. Gå till AOL: s fakturering webbplats för att ta reda på vad fakturering frågor och instruktioner om hur man löser problemet.

ålders~~POS=TRUNC

Din tjänst avbryts om du är under 13 år gammal. Ange ditt födelsedatum korrekt i din kontoinformation. Du kan behöva använda ett kreditkort för att verifiera din ålder. AOL debiterar kreditkort $ 1 för kontroll, men sedan återbetalar beloppet. Om ditt användarnamn är i "Kid enda" kategori, är föräldrakontroll inställd på att blockera snabbmeddelanden och tillgång till AIM tjänsten. Personen med huvud användarnamn måste få tillgång till ett AOL-konto och sök efter "Föräldrakontroll" och sedan justera ålderskategorin på ditt användarnamn till "Young Teen (13-15)" eller äldre.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com