Hur man bygger en sekretessbelagd webbsida

June 23

Hur man bygger en sekretessbelagd webbsida


När folk letar efter en lägenhet, en begagnad bil eller något annat som individer hyra ut eller sälja, ofta vänder de sig till annonser i en tidning. Men i vår dataåldern, kommer många människor går till Internet för att hitta dessa saker. Detta innebär att ett bra sätt att tjäna pengar på internet är att skapa en webbplats för din lokala samhället där människor kan skicka annonser. Och för att spara omkostnader, kan du placera din webbplats på en av de många gratis värdar som finns tillgängliga.

Instruktioner

1 Bestäm hur du vill att din webbplats ordnas. Det bästa sättet är att skapa en serie kolumner och rader, som ger celler i vilka du kan placera annonser.

2 Bestäm er politik och prissättning. Till exempel kommer du vill veta vilken typ av objekt (om någon) som du inte kommer att lista, av etiska, juridiska eller ansvarsskäl. Bestäm hur länge en annons visas och hur mycket du kommer att debitera, om du tar betalt alls. Du kanske har flera alternativ som du erbjuder, med rabatter för annonser som stannar upp längre. Dina priser bör vara konkurrenskraftiga med de platsannonser lokala tryckerier.

3 Fyll någon logotyp, bilder eller grafik på din dator och spara dem alla i samma mapp.

4 Öppna Paint program som levereras med Windows. Använd den för att redigera bilder som du vill använda för din webbplats. Till exempel kan du använda "Rektangulär" verktygsval i kombination med Klipp och klistra-funktion, finns under Redigera, för att beskära bilder.

5 Registrera dig för ett konto med en gratis webbhotell. Sedan, på din kontosida, klicka på byggarbetsplatsen verktyget och använda sina verktyg för att skapa sidor och struktur på din webbplats. Till exempel vissa sådana hosting-tjänster har en "tabell" skapa verktyg som gör att du kan göra kolumner och rader för webbplatsens annonser.

6 Använd grafikuppladdningsfunktionen för att lägga dina bilder där du vill ha dem. Använd sedan "Text" verktyg för att lägga huvudtexten samt eventuella annonser. Du kommer också vill inkludera ett avsnitt förklarar textlängd och innehåll som för några annonser, samt en e-postlänk där annonser kan lämnas. Du kommer också att behöva inkludera en knapp som länkar till en online-betalning acceptans tjänsten.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com