Hur vill kolla HTML-e

March 9

Hur vill kolla HTML-e


E-post finns i huvudsak i två typer: vanlig text och HTML. Oformaterad text e-post har bara text och inte visa olika stilar, teckensnitt, teckenstorlekar och grafik. HTML-mail använder HTML-kod för att visa innehåll som är mer tilltalande, bland annat visar grafik, färger, teckensnitt och storlekar. De flesta e-postleverantörer kan du visa e-postmeddelanden i antingen vanligt textformat eller HTML-format.

Instruktioner

1 Bestämma att du vill visa e-post som HTML i stället för vanlig text. De flesta e-postleverantörer, t.ex. Gmail och Outlook 2007, inte visa alla bilder, länkar och andra HTML-element som standard eftersom HTML-mail löper större risk för att bära virus eller skadlig programvara. Men om de delar som inte visas, behöver du inte få full HTML-e-erfarenhet av att kunna se grafik eller klicka dig fram till olika länkar från e-postmeddelandet. Om majoriteten av din e-post kommer från tillförlitliga källor, är det säkert att visa e-postmeddelanden i HTML-format.

2 Öppna e-post du vill se som HTML. Om grafiken inte visas, tyder på att du vill visa all grafik och andra HTML-element som länkar i e-postmeddelandet. Olika e-postleverantörer arbetar på olika sätt. Till exempel i Outlook 2007, grafik visas inte som standard, men du kan högerklicka på en bild i ett e-postmeddelande och välj "ladda ner bilder" för att visa all grafik i e-postmeddelandet. Gmail är liknande; Det visar inte grafik som standard. När du öppnar ett e-postmeddelande, visas ett meddelande på toppen: "Bilder visas inte." Klicka på knappen som säger "Visa bilder nedan" för att visa grafik och andra HTML-element i e-postmeddelandet. Du kan också välja att alltid visa bilder från en viss avsändare om du lita på att avsändaren.

3 Läs och visa e-post med HTML-element aktiverade. Du kan klicka dig fram till webbplatser från länkar i e-post, visa grafik och kampanjer, och uppleva e-post mer som en HTML-webbsida än bara textmeddelande e-post.

Tips

  • Om du litar på en specifik avsändare, de flesta e-postleverantörer kan du lägga till avsändaren i din säkra lista, vilket betyder att alla meddelanden från den avsändaren kommer att visas som HTML. De flesta e-postleverantörer har en knapp som låter dig lägga en särskild e-postadress i din adressbok och / eller säker lista när du öppnar e-post; tryck på den knappen för att lägga till avsändaren och få sina meddelanden i HTML-format som standard.
  • Bara visa e-postmeddelanden i HTML-format från avsändare du litar på. Om en avsändare skickar ett e-postmeddelande du tycker är invasiv, bär ett virus eller om e-postmeddelandet kommer från en avsändare du inte har valt att ta emot e-post från, använd din "Markera som skräppost" för att skicka e-post till mappen Skräppost och blockera avsändaren från att skicka dig fler e-postmeddelanden.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com