Så här rengör Autorun.inf virus

March 9

Så här rengör Autorun.inf virus


Autorun.inf virusattacker den primära instruktionsfilen som används för Autorun funktion på en CD, DVD, Flash eller USB-enhet. När autorun-filen är skadad, har den en tendens att sprida andra skadliga filer till dina viktigaste enheter och omfattar hela datorn. Filen Autorun.inf är en textbaserad fil som skickar flyttbar disk drive instruktioner till Windows och är ansvarig för automatisk lansera en av dina flyttbara enheter eller insatta skivor.

Instruktioner

1 Starta om datorn eller slå på och gå in i "felsäkert läge." Tryck F8 vid uppstart och rulla ned till felsäkert läge från "Advanced Boot" menyskärmen.

2 Gå till "Kontrollpanelen" och klicka på "System Security" alternativet. Klicka på "System" under "Windows-brandväggen." Den "Systemegenskaper" fönster kommer att dyka upp. Klicka på "Systemåterställning" -knappen.

3 Återställa datorn till en tidigare tidpunkt genom att klicka på de tillgängliga datum och låta Windows guida dig genom processen.

4 Starta om datorn. Hit F8 på uppstart och välj sedan "Felsäkert läge från kommandotolk" alternativet.

5 Skriv "Attrib Autorun.inf H -S-R" i kommandotolken. Om viruset filen Autorun.inf finns på enheten, skriv "DEL Autorun.inf."

6 Starta om datorn och kör en virussökning på den givna enheten för att kontrollera om hotet tagits bort.

Tips

  • har alltid virusskydd installerat på datorn.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2023 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com