Hur man raderar Microsoft Paint Tutorials

July 15

Om du vill göra lite grundläggande grafik arbete, men don 't vill använda upp en massa pengar på en dyr program som Photoshop (liksom den tid det tar att lära sig det) ett bra alternativ skulle kunna vara att använda gratis Microsoft Paint program som levereras med alla versioner av Windows. Men det finns betydande begränsningar för detta program, eftersom det saknar många av de verktyg och funktioner i en mer avancerat program. En av begränsningarna är att antalet "ångra" det tillåtet. I Paint du bara få tre. Ett annat problem är med att måla saknar "Lager" gör suddgummi lite svårt ibland. Men det finns tekniker som du kan använda under vissa omständigheter.

Instruktioner

1 Öppna Microsoft Paint. Välj "File" och klicka på "Öppna". I dialogrutan som dyker upp bläddra till grafikfilen du har arbetat på att du vill radera en del av. Om det område du vill radera är mot en vit bakgrund gå till steg 2. Annars gå vidare till steg 3.

2 Välj "Erase" verktyg och hålla ned höger musknapp och dra den över det område du vill radera. Området du raderade har nu ersatts av standard vit bakgrund.

3 Välj "Pipett" verktyg (om området "bakom" det avsnitt du vill radera är en annan än vit färg). Använd verktyget för att välja färgen bakom det avsnitt du vill bli av med.

4 Välj "Paintbrush" verktyg från verktygspanelen och valde penselstorlek som fungerar bäst för storleken på det område som du vill radera.

5 Använd verktyget för att måla över det område du vill radera. Det kommer att försvinna i färgen bakom det. Om det område du vill ta bort har flera färger du kommer att behöva ändra färger och eventuellt borsta storlekar som du arbetar.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com