Så här uppgraderar en Sony VAIO RC210G grafikkort

March 13

Så här uppgraderar en Sony VAIO RC210G grafikkort


Sony VAIO RC210G är en Windows-dator avsedd för makt. Den är lämplig för både TV-spel och videoredigering med sin höga halter av tillgänglig RAM och processorhastighet. Men det är möjligt om du hittar den nuvarande grafikkort är inte upp till dina krav för att ta bort det aktuella kortet och installera en uppgraderad kort i systemet själv. Detta kräver inte någon tidigare erfarenhet med dator installation och processen tar bara några minuter att slutföra.

Instruktioner

1 Stäng av Sony VAIO RC210G och vänta på att datorn att helt stänga av. Ta bort kablarna som är anslutna till utsidan av datorn och ta bort de Phillips skruvar fästa på baksidan av systemet.

2 Skjut öppna datorn fallet och ser mot baksidan av systemet. Här hittar du flera kort är anslutna till PCI-kortplatser. Dessa är horisontella slitsar är anslutna till stor dator kretskort kallas moderkortet. Grafikkortet som du vill byta ut är kortet du ansluta bildskärmen till (se på utsidan av datorns hölje för anslutningsporten skärmen ansluter till).

3 Tryck ner på de små plastflikarna på sidan av PCI-kortplatsen grafikkortet ansluter till. Detta låser upp kortplatsen. Skjut grafikkort ur olåst platsen.

4 Sätt i det nya grafikkortet i den tomma kortplatsen och driva upp på plastflikarna för att låsa kortet på plats. Närbild datorns hölje, dra åt Phillips skruvar och koppla in kablar tillbaka i datasystemet.

5 Slå på datorn och vänta på att Windows operativsystem för att läsa. Sätt föraren installationsskivan och vänta på att installationsguiden för att ladda. När den gör det, följer korta anvisningar att helt installera den nya grafikkort drivrutiner.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com