Hur till Aktivera Microsoft Word 2007

May 12

Hur till Aktivera Microsoft Word 2007


Microsoft kräver Word 2007 användare för att aktivera och registrera sina program för att kontrollera licensinformation och skydda mot piratkopiering. Under aktiveringsprocessen, Microsoft verifierar att produktnyckeln du angav när du installerar Word 2007 är inte i strid med licensvillkoren. Medan specifika licensvillkor beror på om programvaran kom med köpet av en ny dator eller du köpt Word 2007 på en detaljhandeln webbplats eller hämtat programvaran i allmänhet licensvillkor kan du installera och använda Word 2007 på en dator.

Instruktioner

1 Öppna Word 2007. Om detta är första gången du använder programmet kommer en uppmaning att begära att du anger din 25-tecken långa produktnyckeln. Mata in produktnyckeln orsakar aktivering och registreringsprocessen för att starta automatiskt och ger två alternativ.

Leta upp din produktnyckel. Leta efter en etikett på CD-fodralet om du köpte programvaran i en butik, kontrollera bekräftelse e-postmeddelande du fick om du hämtade programvaran, och om Word 2007 kom med köpet av en ny dator, leta efter en dekal på dator eller kontrollera produktdokumentationen.

2 Välj alternativet för aktivering via Internet för att tillåta aktiveringsguiden för att ansluta till Microsoft och aktivera Word 2007 med ingen åtgärd krävs från din sida. Ett bekräftelsemeddelande kommer att varna dig när aktiveringsprocessen är klar.

3 Välj alternativet för att aktivera via telefon för att visa ett kontaktnummer som är specifika för licenstypen och ett identifieringsinstallationsnummer du kommer att ge Microsofts kundtjänst hjälpa dig. Under aktiveringsprocessen får du och ange ett bekräftelse-ID i aktiveringsguiden textrutan för att slutföra processen.

Tips

  • Om du väljer att inte aktivera Word 2007 första gången du öppna och använda den, ger Microsoft en frist som tillåter dig att öppna och använda Word 2007 totalt 25 gånger innan den återgår till en "Nedsatt funktionalitet" -läge. Minskad funktionalitet orsakar Word 2007 för att fungera som en mjukvaruvisare som inte tillåter dig att skapa eller spara dokument.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com