Hur Jämför Höghastighets Scanners

April 9

Det finns ingen branschstandard för vad som gör en scanner "high speed", och lämnade beteckningen för tillverkarna. En höghastighetsskanner är idealisk för kontorsmiljöer, eller hemanvändare som regelbundet behöver skanna dokument. Inte alla skannrar görs lika, så jämföra olika funktioner att välja en som bäst passar dina behov.

Instruktioner

1 Granska systemkraven för skannrar du funderar. Många behöver särskild hårdvara för optimala skanning, och vissa kräver specialiserade drivrutiner som bara körs på ett visst operativsystem. Dessa uppgifter, alla noterade på skannern ask eller etikett, kan hjälpa dig att snabbt begränsa dina val. Till exempel kan en Windows XP-användare klippa ut Windows 7 enbart skannrar från möjliga alternativ.

2 Kontrollera skanningshastighet och jämföra rådata som den tid det tar att skanna ett enda dokument. Detta visas på skannerns etikett i sidor per minut (ppm). Om skannern inte lista inte dess hastighet, be en säljare i butiken för att skanna en provsida så att du kan tid det.

3 Kontrollera skanner resolutioner. Om du planerar att skanna bara textbaserade dokument, är en 1200-punkter per tum (dpi) upplösning tillfredsställande enligt "Consumer Reports" tidningen. För foton, diabilder och film, "Consumer Reports" rekommenderar minst 2400 dpi, med en optimal 3200.

4 Inspektera skanner metoder för att mata media. En snabb scanner bör dra in dokument via en matarfacket, ungefär som en skrivare --- en funktion som sparar den tid det skulle ta att placera dokumenten på skannings sängen manuellt.

5 Mät skannerns inmatningsfack storlek eller scanning-säng dimensioner. De flesta skannrar är kapabla att hantera standard, Letter-storlek. Om du räknar med att behöva skanna större dokument som affischer, välja en skanner som är tillräckligt stor.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com