Hur man installerar ett nytt fönster på aluminium ytterväggar

April 15

Lägga till nya fönster i ett hem tillför värde, mer ljus och kan ge ny vädjan till yttre höjder. Installera Windows i aluminium sidospår är genomförbart för en erfaren gör-det-självare om rätt tid går åt till förberedelser och fönster span inte kräver nya huvudbalkar eller andra större konstruktion. Om det nya fönstret är mycket stor eller aluminium ytterväggar har hängt över betongblock i stället för pinne konstruktion, ringer på ett professionellt är troligen ett bättre alternativ.

Instruktioner

Välj Fönster Plats

1 Mark utanför platsen för den nya fönstret på insidan och utsidan med maskeringstejp. Konsultera tillverkarens specifikationer för fönstret för att bestämma nödvändiga grova mätningar inramning. Ta bort hela sidospår paneler som täcker platsen för det nya fönstret och ställ åt sidan.

2 Skär öppningen med cirkelsåg börjar med inre göra så många pass som behövs och upprepa denna process på utsidan. Försiktigt bort outcut av inramning och byggmaterial och kasta.

3 Bygga ut en fyrsidig grov virke ram med spikar enligt fönstret tillverkarens specifikationer. Placera grov ram i öppningen och kontrollera nivån. Om det behövs, använd shims till nivå och spika grov ram i det omgivande byggnadsmaterialet att säkra.

4 Fastställa metall fönster blinkar på alla fyra sidor av öppningen och fäst med spik. Ställ fönster i grov öppning, kontrollera nivå och använda trä shims efter behov. Spik genom fönstret fin till grov ram för att säkra.

5 Spray expanderande skumisolering i alla sprickor och placera glasfiber isolering i alla större gap mellan öppningen och grov ram och mellan grov ram och det nya fönstret.

6 Klipp och passform sidospår bitar med cirkelsåg runt nytt fönster i linje med hängande mönstret på resten av höjden.

Tips

  • Använda befintliga hängande hårdvara när du kan och lägga till naglarna så sparsamt som möjligt.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com