Hur man skapar en anpassad meny flik i Word 2007

March 6

Anpassa menyfliken i Microsoft Word 2007 innebär att anpassa Word 2007 verktygsfältet Snabbåtkomst, den enda anpassningsbara verktygsfält i Word 2007. Detta verktygsfält "ger snabb åtkomst till kommandon som Spara, Ångra används ofta, och Gör".

Word 2007 band som standard levereras med många menyalternativ, men innehåller inte några vanliga kommandon, men ger dig möjlighet att använda verktygsfältet Snabbåtkomst för att anpassa Word 2007 på ett sätt som gör det möjligt för snabbare åtkomst till vanliga kommandon.

Instruktioner

1 Öppna Microsoft Word 2007, klicka på Office-knappen sitter på övre vänstra hörnet och välj "Word-alternativ". En dialogruta med olika alternativ.

2 Välj "i verktygsfältet Snabbåtkomst" och sedan lägga till kommandon som du brukar använda i Word 2007. Du kan också ta bort kommandon som du inte använder ofta.

3 Anpassa din meny Word 2007 genom att klicka på "OK" för ändringar i verktygsfältet Snabbåtkomst ska träda i kraft. Återgå till Word 2007 användargränssnitt och börja använda dina anpassade kommandon.

Tips

  • Förutom att använda Word 2007 verktygsfältet Snabbåtkomst, kan du även forskning och ladda ner en tredje part program som gör det möjligt att anpassa Word 2007 band / menyn. Att jämföra och hitta tredje parts program, se Resurser nedan.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com