Det bästa sättet att sälja på eBay

March 7

EBay är en otroligt populär och framgångsrik online-auktion webbplats som tillåter användare att köpa och sälja nästan alla objekt tänkbara. Med en sådan populär och allmänt använd plats, det är nyckeln till att göra dig själv och din auktion sticka ut så att du kan sälja så effektivt som möjligt.

Längd och sluttid för auktioner

Besluta om hur länge din auktion kan hjälpa dig att göra så mycket pengar på ditt objekt som möjligt. Säljare tenderar att överens om att avsluta en auktion på en söndag omkring 5 till 18:00 PST, efter två veckors försäljning tid, är bäst. Men dessa siffror är riktlinjer, och du bör alltid hålla målgrupp i åtanke. Om du säljer en produkt som syftar till mödrar, till exempel, avslutar auktionen i mitten av morgonen, när de sannolikt kommer att vara online. Tillämpa denna regel till andra situationer, som syftar till att få så många användare på nätet som möjligt medan din auktion avslutas. På så sätt kommer användare att göra sista-minuten-bud (kallas sniping) i ett försök att slå ut varandra i sista stund.

Inkludera alltid en bild

EBay låter dig ladda upp bilder för att följa dina auktioner --- se till att dra fördel av den här funktionen. Många köpare kommer inte ens ge auktioner utan bilder godkänd blick. Bilder från objektet ge trovärdighet åt din försäljning och även låta potentiella köpare få en uppfattning om kvaliteten på objektet de bjuder på.

Ge massor av detaljer

En av nackdelarna med eBay är att användarna bjuder på objekt från främlingar, så förtroende är en inneboende problem. Att bygga en känsla av förtroende bland potentiella köpare, beskriver objektet du säljer i detalj. Förklara varför du säljer objektet, hur gammal den är, det skick den befinner sig i, tillbehör som kan komma med det och om du har originalkartongen och instruktioner, till exempel. Dessutom, vara noga med att förklara er politik på frakt och återbetalningar. På så sätt kommer användarna att förstå hur du förväntar auktionen ska fungera, och du kommer att skydda dig från felaktiga budgivare.

Korrekt Titlar och Recensioner

Titel dina varor på ett professionellt och enkelt sätt som beskriver vad du säljer. Om till exempel, säljer du en 52-tums LCD-TV från Samsung, märka det något som "52-tums Samsung LN52 LCD-TV." Denna titel är klar och snabbt beskriver vad du säljer.

När du har sålt ditt objekt, se till att granska din köpare. Detta sätt, du befordra honom eller henne som en bra köpare och uppmuntra en översyn av dig som en positiv säljare. Ju större betyg, desto mer sannolikt en användare köper från dig, gör dina auktioner mer framgångsrika.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com