Steg-för-steg instruktioner för TS till MKV

March 4

DVD-film skiva tillverkare använder .TS behållare för att lagra videofiler på skivorna på grund av sitt stöd för effektiv MPEG-2-komprimering, menykapitel och kompatibilitet med ett brett utbud av hårdvara video-enheter. Många mobiltelefon och smartphone tillverkare använder också formatet för telefonnummer-inspelade videor på grund av dess snäva filkomprimering. En nackdel med Ts filer, men det är inte en massa program eller PC mediaspelare stödjer formatet. MKV, eller Matroska är en framväxande format som ger nästan alla av fördelarna med .TS, och ger bättre kompatibilitet med stora mediaspelare program, inklusive Windows Media Player i Windows 7.

Instruktioner

1 Ladda ner en videokonverteringsprogram kompatibel med TS och MKV-format. Medan många konverteringsprogram finns tillgängliga för nedladdning, relativt få erbjuda stöd för .TS filformat. Applikationer, såsom Handbrake och Super, men stöder omvandlingen av .TS videofiler, och är gratis. RER Soft Video Converter är ett kommersiellt program som stöder konvertering av TS videofiler till många olika format. Spara den valda videoomvandlaren till datorn.

2 Öppna Windows Explorer på datorn, bläddra sedan till den mapp där du sparade installationsprogrammet filen. Dubbelklicka på filen för att starta installationsverktyget. Acceptera licensansökan, följ instruktionerna för att installera programmet och starta om datorn om det behövs.

3 Sätt i DVD-skiva som innehåller Ts filer du vill konvertera i den optiska enheten på datorn. Annars använder en USB-kabel för att ansluta din mobiltelefon till datorn; och vänta tills Windows att upptäcka lagringsmediet i telefonen och konfigurera den som en flyttbar enhet.

4 Öppna Windows Explorer och klicka sedan på enhetsbokstaven för den optiska enheten eller mediekort i telefonen. Kopiera och klistra in .TS videofiler från skivan eller mobila enhet till en mapp på din dator.

5 Starta videokonverteringsprogram när du kopierar Ts filer från DVD eller din mobiltelefon.

6 Klicka på "File" på menyraden, välj "Ny", "New Conversion" eller "Nytt projekt." Bläddra till filen där du kopierade Ts filer från DVD eller telefon. Markera en av Ts filer, klicka sedan på "Öppna" eller "Importera".

7 Klicka och välj "MKV" som utdataformat på verktygsfältet eller "Output Container" -listan. Om omställningsprogram har inställningar som gör att du kan ändra kvaliteten på den konverterade videofilen, välj "Behåll samma kvalitet Inställningar" eller "samma kvalitet."

8 Ange ett beskrivande filnamn för den nya videofilen och klicka sedan på "Spara" -knappen.

9 Klicka på "Start" eller "Konvertera" i verktygsfältet och sedan vänta på att program för att konvertera och koda video med MKV container. Beroende på storleken på videofilen och hastigheten på din dator, den tid som behövs för att slutföra omvandlingen kommer att variera. För mindre ts videofiler, kan omvandlingen tar bara några minuter. För fullängdsfilmer eller omvandlingar på en långsammare dator, kan processen ta flera timmar.

10 Öppna den nya MKV-fil i en mediaspelare ansökan, se videoklippet för att se den nya filen fungerar som förväntat.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com