Min Internet-alternativ fungerar inte

March 5

Internet alternativpanelen är hem för en mängd olika knappar, kryssrutor och skjutreglagen. Dessa kontroller kan du bestämma hur Internet Explorer ser ut och fungerar. Om dina Internet-alternativ inte fungerar, förlorar du en betydande del av din surfning funktionalitet. Du kan prova flera saker innan du installerar din webbläsare.

överväganden

Ett sätt att snabba upp din webbupplevelse är att ta bort tillfälliga Internet-filer som webbläsaren butiker. Om du inte kan komma till knappen Internet-alternativ som tar bort dem, kan du inte rensa cacheminnet av dessa filer. Utan tillgång till Internet-alternativ, även förlora dig möjlighet att justera teckenstorlek, undertrycka skriptfel, radera webbläsarhistorik, ställa din hemsida och hantera tillägg i Internet Explorer. Om du använder webbläsarens "Föräldrakontroll" för att filtrera stötande webbplatser, kommer du inte att kunna få tillgång till denna funktion heller.

Grupprincip Begränsningar

Group Policy är ett användbart verktyg som gör det möjligt för systemadministratörer att inaktivera många Windows-funktioner. Om någon med administratörsbehörighet skapar en grupp politik som begränsar tillgången till Internet, kommer du inte att kunna få tillgång till en eller flera Internet-alternativ. Arbetsgivare, företag och skolor inaktivera ofta Internet-alternativ för att hindra användare från att ändra vissa webbläsarinställningar .. Om du använder en offentlig dator på jobbet eller i skolan, be din systemadministratörer om de begränsade din tillgång till Internet-alternativ. Om din hemdator kan inte öppna Internet-alternativ använder Principeditorn för att kontrollera dess "Internet-alternativ" inställningar. Om de är avaktiverade, kan du aktivera dem om du har administratörsbehörighet till datorn.

Virus

Datorvirus orsaka problem som sträcker sig från enkla irritation till förlust av data. De kan också hindra dig från att komma åt kritiska komponenter såsom din Internet-alternativ. De gör detta genom att göra ändringar i systemregistret. Registret innehåller värden för enskilda Internetalternativ funktioner. Detta innebär att ett virus kan inaktivera en funktion, till exempel möjligheten att få tillgång till säkerhetsinställningar, och lämna andra funktioner fungerar. Om du kan komma till Internet alternativ men kan inte välja vissa funktioner, kan ett virus vara problemet. Installera ett bra antivirusprogram och skanna ditt system för att ta bort eventuella infektioner. Om ingen av dessa lösningar fungerar kan du återställa alla inställningar i Internet Explorer. Detta kommer att ge dig en fräsch, ny kopia av webbläsaren som bör inte ha några problem.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com