Hur kan man få reda på hur många länkar en domännamnet

December 25

Antalet länkar som en domän har är antalet sidor som har hittats och indexeras av en viss sökmotor. Du kan bestämma hur många sidor som är tillgängliga för en domän genom att utföra en enkel sökning på 3 huvudsakliga sökmotorer på Internet. Antalet webbsidor som indexeras av en viss sökmotor kallas "sökmotor mättnad."

Instruktioner

Använd Google

1 Gå till Google och skriv "site:" website.com "" website.com "" i sökrutan.

2 Klicka på "Google-sökning" för att visa resultat för domännamnet.

3 Klicka på länken "Nästa" längst ned på sidan. Fortsätt med detta steg tills du når slutet av resultatsidan.

4 Multiplicera 10 av antalet sidan resultat för webbplatsen. Detta kommer att ge dig det antal länkar som har indexerats av Google för domänen.

Använd Yahoo!

5 Gå till webbsidan Yahoo! Site Explorer.

6 Skriv "www.website.com" i textrutan längst upp på sidan.

7 Tryck på "expore URL" -knappen för att visa resultaten.

8 Klicka på "Sidor" -knappen, sedan klicka på länken för "Endast denna domän." Detta kommer att ge dig det antal länkar som är tillgängliga för domänen.

Använd Bing

9 Gå till Bing och skriv "site: website.com" i textrutan. Klicka timglaset som är till höger om textrutan. Rensa text som är i sökrutan.

10 Klicka på "Avancerat" länk som är till höger om "alla resultat." Välj alternativet för "Site / domän." Ange domänen i textrutan i avsnittet "Avancerad sökning".

11 Klicka på knappen "Lägg till Sök" för att se alla länkar för domänen. Det totala antalet länkar för domänen visas till höger om "alla resultat."

Tips

  • Antalet tillgängliga länkar kommer att variera eftersom inte alla sökmotorer kommer att ha varje länk indexeras för en domän.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com