Lägga till röst val i Windows Talsyntes

December 18

Microsoft har utformat Text-till-tal-funktionen i Windows för att hjälpa synskadade och göra computing för dem lättare. Men det är funktionen också användbar för dem som bara vill lägga till cool funktion till kompatibelt program. Till exempel, Microsoft Office-program stöder Text-to-Speech och läsa högt markerad text med funktionen aktiverad. En annan cool aspekt av text-till-tal funktion är möjligheten att lägga till nya röster verktyget. Detta gör att du kan välja vilken röst du hör när datorn läser text högt. Det finns både gratis och betalda röster som Text-to-Speech.

Instruktioner

Lägg till ny röst för text-till-tal

1 Navigera till en webbplats som erbjuder text-till-tal röster för Windows och ladda ner en röst fil till din dator. ByteCool erbjuder flera engelsk och internationella röster för Windows Text-to-Speech som finns som gratis nedladdningar. Webbplatser som Cepstral och NaturalSoft erbjuda mer robust Text-to-Speech röstfiler som är kompatibla med fler applikationer och stöder 64-bitars Windows operativsystem. Cepstral och NaturalSoft dock ta betalt för sina filer. Om du bara vill experimentera med text-till-tal-ljudfiler, ladda ner en av de fria ByteCool röster.

2 Klicka på "Start" och sedan på "Dator". Öppna mappen på datorn än innehåller den nedladdade installationsfilen för text-till-tal röst. Dubbelklicka på filen för att starta installationsguiden. Acceptera licensavtalet och klicka på "Nästa".

3 Klicka på "Finish" när du uppmanas att stänga installationsguiden. Starta om datorn om du uppmanas att göra det. Den nya röst är nu tillgänglig för användning med Windows Text-to-Speech.

Ändra röst i Windows Text-to-Speech

4 Klicka på "Start" och sedan "Kontrollpanelen." I huvudKontrollPanelen, klicka på "Speech Recognition."

5 Klicka på "Avancerade alternativ" länken till vänster sida av "Speech Recognition" fönstret. Efter "Speech Properties" visas, klicka på "Talsyntes" -fliken.

6 Klicka på rullgardinsmenyn under "Ljudval" etikett. Rulla ned till den nya rösten namn och klicka på den. Klicka på "Apply" -knappen och sedan "OK". Windows använder nu den nya röst med text-till-tal-program.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2019 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com