Hur man fixar en iPhone som inte kommer att spara bilder

May 12

Hur man fixar en iPhone som inte kommer att spara bilder


Ibland när du använder iPhone för att ta en bild, kommer bilden inte att spara. Använder kameran verkar helt normalt, men när du går till kamerarullen du ser bara en tom ruta där bilden ska vara. Detta fel är inte särskilt någon viss version av iPhone OS och kör uppdateringar återställa telefonen, även en hård återställning, kommer inte att lösa problemet. Här är vad du måste göra.

Instruktioner

1 Gör en säkerhetskopia: Synkronisera din iPhone med iTunes och gör en säkerhetskopia. Var noga med att säkerhetskopiera dina bilder till iPhoto om du är på en Mac, eller överföra dina bilder på din dator som du normalt gör.

2 Koppla din iPhone från datorn när du är säker på att du har säkerhetskopierat din iPhone.

3 Hur man fixar en iPhone som inte kommer att spara bilder

Gör en "hård återställning" på din iPhone. Detta kommer helt utplåna allt din iPhone. Alla data och inställningar kommer att vara borta. Oroa dig inte; du får dem tillbaka senare från säkerhetskopian du just gjorde.

På iPhone gå till Inställningar> Allmänt> Återställ> Radera allt innehåll och inställningar. Det kommer att ge dig en varning. Hit "Erase iPhone."

IPhone kommer nu att visa dig en Apple-logotypen och en förloppsindikator. När det är klart kommer det att säga att iPhone har aktiverats. Du har nu en helt tom iPhone.

4 Anslut iPhone till iTunes. Den kommer att fråga dig om du vill återställa din programvara. Klicka på knappen för att återställa. När den är klar kommer det att starta om telefonen och frågar om du vill återställa en säkerhetskopia. INTE återställa säkerhetskopian och koppla bort iPhone från datorn.

Obs: Om du gjorde återställa säkerhetskopian, kommer problemet inte vara fast och du måste börja om stegen över.

5 Försök att ta en bild och sedan kontrollera kamerarullen. Du bör se bilden, och inte en tom ruta längre.

6 Anslut iPhone till datorn. Ändå INTE återställa säkerhetskopian ännu. Öppna iPhoto och importera foto välja "Keep original." Ta inte bort bilden.

7 Nu kan du återställa din iPhone backup. Alla personuppgifter som tidigare tagits bort ska återställas och du bör kunna ta bilder som vanligt igen.

Tips

  • Låt oss säga att du ta reda på att detta händer dig, men du är långt ifrån datorn och det finns en bild som du absolut måste ta. Öppna upp kameran, sikta, och i stället för slå på kameraikonen, håll ner hemknappen och sedan på vilo- / Vakna en gång på knappen. Wow, det fungerade! Vad du gjorde är i huvudsak tog en skärmdump på din iPhone. Och eftersom kameran var vad som var på skärmen vid den tiden, du också bara tog bilden.
  • Resultaten kan variera. Om detta inte löser din iPhone, huvud på över till din lokala Apple Store Genius Bar & de kanske kan hjälpa.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com