Om Microsoft Paint

October 14

Fram till nyligen verkade Microsoft Paint som inget mer än en kvarleva från Windows förflutna. Denna ödmjuka grafikprogram är en av de mest kända, men kanske minst använda program i sitt ursprungliga operativsystemet. I Windows 7, har Paint ett uppdaterat utseende och några nya verktyg och funktioner, tillräckligt för att hålla en amatör grafiker upptagen.

Beskrivning

Alla versioner av Microsoft Windows inkluderar Paint, en enkel grafik målning program. Den fria programvaran har grundläggande verktyg som gör det möjligt för en användare att dra och måla från början samt på befintliga bilder. Paint var i stort sett oförändrad under Windows historia tills lanseringen av Windows 7, när den anpassade menyfliksområdet används i andra Microsoft-program.

Funktioner

Paint verktyg består i huvudsak av teckning, måleri och form redskap. Förutom pennverktyget, kommer Windows 7 Paint med en uppsättning av borstar som efterliknar airbrush, olja, krita och andra konstnärliga penslar. Formerna grupp kan du skapa gemensamma former utan svårighet, inklusive geometriska former, polygoner och pratbubblor. Du kan ändra dispositionen och fylla färger. De konstnärliga penslar kan användas som en stil till en fyllningsfärg för att simulera naturlig målning stroke. Paint kan du också lägga till text, ändra storlek på ett markerat område, göra det möjligt för nät och härskare, och göra antingen rektangulära eller fri form val.

Integration

Eftersom användarna ofta ta med sig grafiskt arbete till andra program, låter Paint du delar en fil inifrån programmet. Från huvudmenyn kan du skicka den aktuella filen som en e-postbilaga genom att använda standard e-postklient. Du kan också ställa in bilden som skrivbordsunderlägg utan att gå till Kontrollpanelen först.

begränsningar

En av färgfilmens mest märkbara begränsningar för grafik artister är bristen på stödskiktet. Detta innebär att när du avmarkerar ett markerat område, blir den en del av bakgrunden och inte behandlas som en separat (eller "flytande") objekt. Paint saknar också möjligheten att spara bilder med en transparent bakgrund, men det ger dig möjlighet att kopiera och klistra in markeringar inom programmet utan en bakgrundsfärg. Du kan öppna transparent PNG och ICO-filer i det, men du kan inte spara dem.

fil Support

Som standard sparar Windows 7 Paint filer i PNG-format, det föredragna formatet. Det kan också visa och spara JPEG, GIF, TIFF och fyra typer av Bitmap: Monokrom, 16 färg, 256 färger och 24-bitars färg. Färgen kan också öppna ICO-filer, men inte spara dem. Alternativen för att spara tillåter inte insyn.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com