Hur får jag från Shattrath till Stormwind på "Cataclysm"?

July 20

"World of Warcraft" är på sin tredje expansionspaket. "Cataclysm" såg avlägsnande av staden portaler i neutrala städerna Shattrath och Dalaran, mycket till förtret för många spelare. Detta gjorde det nödvändigt för spelare att flyga för att komma tillbaka till sin fraktion huvudstäder. Den första stora "Cataclysm" innehåll lapp, version 4.10, men återvände portalerna till Stormwind och Orgrimmar till dessa städer. Om du har en karaktär som fastnat i Shattrath och du vill komma tillbaka till Stormwind snabbt, du behöver inte längre göra din väg till Dark Portal och sedan flyga eller åka hela vägen tillbaka.

Instruktioner

1 Gå till centrum av Shattrath City. Det finns en stor, uppvuxen, runda område i centrum där alla portaler är liksom Naaru ledare som ligger i mitten av rummet.

2 Hitta portalen till Stormwind i detta rum. Tack vare sitt läge har ändrats och du kommer nu att det mellan den sydöstra ingången och östra alkov, bredvid portalen till Horde staden Orgrimmar.

3 Ange portalen genom att högerklicka på den. Du kommer att hamna i Mage Tower tillbaka i Stormwind. För att komma tillbaka till Shattrath kan du ta portalen till Dark Portal bara ner för trappan från huvudrummet i tornet och sedan flyga från Dark Portal tillbaka till Shattrath.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com