I Windows XP, Hur kan jag avinstallera ett program Om en komponent saknas?

March 3

Ibland när vi installerar ett program på våra datorer, avbryter något processen, vilket komponenter eller andra fel som saknas som kan påverka programmets funktion. Om detta inträffar, är din bästa insats vanligtvis för att ta bort programmet från din dator och installera den.

Instruktioner

1 Logga in på din dator. Om du har flera konton, välj en med administratörsrättigheter.

2 Klicka på menyn "Start" och öppna "Kontrollpanelen."

3 Klicka på "Lägg till eller ta bort program."

4 Bläddra igenom listan över installerade program och klicka på namnet på det program du vill ta bort.

5 Klicka på "Ta bort" under programnamnet.

6 Följ program borttagning instruktioner, som skiljer sig från program till program. Vanligtvis är allt du behöver göra bekräfta att du vill ta bort programmet och vänta några sekunder medan denna uppgift är slutförd. Andra gånger du kan behöva starta om datorn när programmet har tagits bort eller stänga en eller flera rutor som är öppna.

Tips

  • Om programmet du försöker ta bort inte kan tas bort av någon anledning, använda spyware program för att ta bort det. Denna process varierar beroende på vilken spionprogram du använder. Om du är osäker på hur man gör detta finns på webbplatsen för företaget som gjort din spionprogram och läsa igenom supportavdelningen.
  • Bara ta bort ett program om du vet exakt vad det är. Några av de program som krävs för att datorn ska fungera korrekt, så att du vet vad du vill ta bort och att det är säkert att göra det innan du fortsätter.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com