Hur man laddar ner en gratis dator Cleaner

June 23

Surfa på Internet är något som de flesta av oss gör varje dag. Men när du går till fel platser, kan du sluta med några obehagliga överraskningar på din dator. Lyckligtvis finns det ett antal fria program som du kan ladda ner för att rensa upp saker och få datorn tillbaka till det normala.

Instruktioner

1 Gå till webbplatsen för en gratis dator renare, såsom AVG. Använd länken nedan.

2 Klicka på "Köp nu" -knappen på vänster sida under "Free grundskydd." Observera att "få det nu" -knappen på höger sida länkar till den betalda versionen av programmet, som är mer effektiva.

3 Klicka på fliken "Systemkrav" för att se till att datorn kan hantera köra AVG datorrengöringsprogrammet. Så länge din dator uppfyller minimi specifikationer, klicka på fliken "Välj din skyddsnivå", rulla ned och klicka på "Download" knappen under AVG Free kolumnen.

4 Rulla halvvägs ned på sidan och klicka på "Download Now" knappen direkt under bilden av anti-virus program. Detta tar dig till en speciell hämtningssida, där du kan klicka på en gigantisk länk med en pil för att ladda ner filen.

5 Om länken i steg 4 inte fungerar, bläddra längre ner till botten av sidan och klicka på den lilla länken "hämta från AVG direkt." Detta gör att du kan ladda ner filen.

Tips

  • När du har hämtat filen, bara dubbelklicka på den för att starta installationsprocessen.
  • Akta dig för att installera för många dator städare på en gång, eftersom de kan störa varandra.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com