Hur man hittar Konkurser, medborgerliga och brottmål Records och Dockets med PACER

August 9

Hur man hittar Konkurser, medborgerliga och brottmål Records och Dockets med PACER


Offentlighets- Court Electronic Records är den federala domstolsväsendet online databas av fallen. PACER inkluderar journaler och dockets inlämnade i konkurs domstolar, liksom civila och brottmål från federala distriktet och appellationsdomstolar. PACER är inte fullständig, eftersom inte varje federal fall ingår i systemet. Ändå är det en massiv samling av federal fall material, inklusive klagomål, trosor, argument, beslut och tillhörande domböcker. PACER kan sökas av namnet på den kärande eller svarande, med ärendenummer eller av en mängd andra kriterier, såsom typen av färg, namnen på de advokater eller domare eller datum ett fall lämnades in. Det finns ingen avgift för att söka PACER, men det finns en avgift för att hämta verkliga dokument.

Instruktioner

Registrera dig för PACER

1 Besök "Skaffa ett PACER konto" på pacer.gov.

2 Ange grundläggande identifieringsinformation. Du måste ange ditt namn, adress, telefonnummer och kontaktuppgifter.

3 Hur man hittar Konkurser, medborgerliga och brottmål Records och Dockets med PACER

Använd ditt kreditkort för att påskynda PACER registrering.

Ange kreditkortsinformation för snabbaste tillgång till PACER. Du är inte skyldig att lämna kreditkortsinformation. Men utan den kommer PACER ställa in ditt konto via e-post, en process som tar minst en vecka. Om du inkluderar kreditkortsinformation, kan registreringen slutföras snabbt på nätet.

4 Hämta dina inloggningsuppgifter. PACER kommer att ge dig en inloggningskod, lösenord och instruktioner via e-post, om du har angett kreditkortsinformation, eller genom USA post. Följ instruktionerna för att logga in PACER för första gången.

Sök PACER för Case Material

5 Hur man hittar Konkurser, medborgerliga och brottmål Records och Dockets med PACER

Använd PACER "klientkoden" för att spåra avgifter på individuella konton.

Logga in på PACER Case Locator med din inloggningskod och lösenord.

Du kan inkludera en valfri "Kund Code" samt om du vill hålla koll på PACER avgifterna för en enskild kund.

6 Hur man hittar Konkurser, medborgerliga och brottmål Records och Dockets med PACER

Du kan söka PACER för enskilda typer av fall, såsom konkurs, kriminella eller civila domböcker.

Använd flikarna för att välja domstolsväsendet du vill söka. Du kan välja "alla domstolar," en viss domstol region såsom federala tredje kretsen domstol, eller en kategori av rättsfall, såsom "konkurs" eller "civila" fall.

7 Ange namnet på en part som är involverad i fallet i "Party Name" -fältet.

Alternativt kan du använda "Avancerad sökning" för att fokusera din sökning snävare genom att ange datumintervall för arkivering eller slutdatum fall du söker, ärendenummer eller fall titel.

8 Klicka på "Sök" för att generera en förteckning över de fall som matchar dina kriterier.

Hämta Case Material

9 Granska sökresultaten för det fall du söker.

Resultat innehålla namnen på käranden och svaranden i målet, den domstol där ärendet att höras, ett ärendenummer, den ursprungliga inlämningsdatum av fallet och ett slutdatum, om det är relevant.

10 Klicka på ärendenummer för att öppna en PACER "Query" sida för ärendet.

11 Hur man hittar Konkurser, medborgerliga och brottmål Records och Dockets med PACER

De flesta federala domstolar gör fall information tillgänglig online via PACER.

Klicka på "Historia / Documents" från frågan alternativ.

Välj från de alternativ som presenteras. Du kan skapa en lista med "Alla händelser" eller kan begränsa resultaten till "Endast händelser med dokument." Den förstnämnda innehåller en lista över alla åtgärder i fall som ofta kan resultera i en mycket lång lista. De senare begränsar sökningen till poster med nedladdningsbara dokument.

12 Klicka på "Run Query" för att generera en lista över dokument. Beroende på omständigheterna, kan materialet innehålla åtal, affidavits, bestämmelser, hörsel motioner och domstolsbeslut.

13 Klicka på länken för varje dokument av intresse för att öppna en PDF-version av dokumentet. Innan faktiskt öppna dokumentet ger PACER sammanfattande information om antalet sidor och avgiften för full hämtning.

Tips

  • Från och med 2011 avstod PACER avgifter för tillfälliga användare som genererar mindre än $ 10 per kvartal dokument förfrågningar.
  • PACER är avsedd för advokater, paralegals och andra jurister. Det kan vara skrämmande att en oinvigda forskare, men platsen har en mycket användbar avsnittet Vanliga frågor som kan hjälpa dig att effektivisera dina sökningar.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com