Hur man ansluter till ett ad hoc-nätverk

January 23

Ad-hoc definieras som improviserad eller improviserad, och i teknik världen hänvisar till handlingen att komma åt internet indirekt genom att direkt ansluta datorn trådlöst till en annan dator som är ansluten till Internet. Det låter kanske lite förvirrande, men processen att ansluta datorn till en redan etablerad ad-hoc-nätverk är ganska enkel. Följ denna guide för att få datorn på nätet.

Instruktioner

1 Öppna Nätverksanslutningar från Kontrollpanelen, nås via startmenyn.

2 Välj "Trådlös nätverksanslutning" under Lan eller Gratis internet rubrik.

3 Välj "Visa tillgängliga trådlösa nätverk."

4 Välj Ad-hoc-nätverk i listan över upptäckta tillgängliga nätverk i fönstret Trådlös nätverksanslutning.

5 Välj "Anslut". Skriv in nätverksnyckeln som används för att inrätta ad hoc-nätverk. Om Ad-hoc-nätverk har inrättats för att ge nyckeln automatiskt lämna nätverksnyckel fältet tomt. Det kan ta en stund för datorerna att ansluta. Du bör nu vara ansluten till Internet via Ad-hoc-nätverk.

Tips

  • Beroende på den version av Windows du har, kan set-up skärmen märkas något annorlunda, men det är alla samma grundtanke att ansluta till ad hoc-nätverk och ger nätverksnyckeln.
  • Hoppande på dina grannar Internet-anslutning, eftersom du inte vill betala för din egen Internet är inte mycket grannsämja. Respektera andras Wi-Fi.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com