Hur hitta webbsidor godkändes i historia

March 28

När Internet webbhistorik tas bort i Windows, är det inte bort helt. Besökta webbplatser på din dator är permanent lagras i speciella filer som kallas "index.dat" filer. Om du har råkat ta bort Internet historia, är det möjligt att återvinna det genom att titta i index.dat filer. Index.dat filer kan inte öppnas i en textredigerare, så för att läsa dem behöver du en index.dat betraktaren. Det finns många gratis program på nätet som kan öppna index.dat filer. Den här artikeln förklarar hur man återställa raderade Internet historia med hjälp av WinSpy Index.dat Viewer. Eftersom de flesta index.dat tittare arbetar på ungefär samma sätt, använda programmet du valt.

Instruktioner

1 Hämta WinSpy Index.dat Viewer och spara den på skrivbordet.

2 Högerklicka på den nedladdade filen och välj "Extrahera alla."

3 Öppna den extraherade mappen och dubbelklicka på "IndexdatViewer.Exe." När programmet startar, visas en lista över alla webbplatser som visats på din dator automatiskt generera. Beroende på hur länge du har haft datorn, kan denna lista lätt innehålla tusentals webbplatser. Om du letar efter en viss webbplats kan du använda sökfunktionen i programmets övre högra hörn.

Tips

  • Bara läsa index.dat filer på datorer som du äger eller med tillstånd från ägaren. Kränka integriteten av någon annans dator utan deras samtycke är mot lagen i de flesta stater.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com