Hur man spelar in 1400MB på två 700 MB CD-R-skivor

May 4

Hur man spelar in 1400MB på två 700 MB CD-R-skivor


Fil delning är en metod som kan användas för att spela in 1400 MB på två 700 MB CD-R-skivor. Du måste först paketera 1400 MB filer i en komprimerad ZIP-arkiv fil. Du kan sedan dela upp zip-filen i två mindre filer med hjälp av en fil delning program. Efter att ha skrivit de resulterande filerna på de två 700 MB CD-R-skivor, kan du överföra filer från CD-R-skivor till en dator. Filen splitter kan skarva filerna tillbaka tillsammans för att skapa den ursprungliga 1400 MB ZIP-fil. Du kan sedan extrahera ZIP-fil med en fil förpackningsprogram.

Instruktioner

Fil Förpackningar och komprimering

1 Ladda ner och installera 7-Zip-fil förpackning verktyg som anges i avsnittet "Referenser". 7-zip-program gör att du kan paketera och komprimera filerna till en 1400MB ZIP-fil. ZIP-filer kan du skapa självuppackande arkiv av filer. Om 1400MB är redan en enda ZIP-fil, hoppa dessa "File Packaging och Compression" steg och gå vidare till "fil delning" i den här artikeln.

2 Öppna 7-Zip och klicka på "Lägg till" knappen i verktygsfältet. Använd "Lägg till fil" dialogruta för att lägga till varje fil du vill inkludera i 1400MB ZIP-fil. När du har lagt till filer, klicka någonstans inuti huvud 7-zip-fil listfönstret och trycka på "Ctrl + A" på tangentbordet för att markera hela listan över filer. Tryck på "Lägg till" -knappen en gång med alla valda filer.

3 Välj "ZIP" från rullgardinsmenyn under "Arkiv formatet" etikett i "Lägg till arkivet" fönstret. Välj "snabbaste" inställningen från "Komprimeringsnivå" listrutan och ändra "Dictionary Size" till "64 Kb." Ändra inställningarna för att erbjuda minimal kryptering kommer att påskynda processen av förpackningar och komprimera filerna.

4 Välj "700 M" från "Split till volymer, byte" listrutan och klicka på "OK" -knappen för att välja en destination för den utgående ZIP-fil. Klicka på "Spara" för att skapa ZIP-fil.

fil delning

5 Ladda ner File Splitter från länken i avsnittet "Referenser". File Splitter är ett gratis program som är klar för användning utan installation.

6 Open File Splitter och klicka på "Klicka för att bläddra" knappen bredvid "Input File" för att öppna "Open File" dialogrutan. Välj 1400MB zip-fil från "Öppna fil" dialogrutan och klicka på "Öppna".

7 Klicka på "Klicka för att bläddra" knappen bredvid "Output file" etikett för att öppna "Välj mapp" dialogfönstret. Välj den mapp som du vill spara dela filer.

8 Välj "Split" alternativ under "Mode". Skriv "700" i "Segment storlek" listrutan och klicka på "Dela" för att dela upp filen. Kopiera var och en av dessa filer på egen 700MB CD-R-skiva.

Arkiv Skarvning och packa

9 Open File Splitter och använda "Input file" för att öppna den första delade filen. Använd "Input fil" en gång för att öppna den andra filen. Välj den mapp du vill spara utdatafilen att använda "Output mapp" alternativet.

10 Välj "Splice" alternativet "Mode" inställningar och klicka på "Splice" -knappen. Den ursprungliga 1400MB ZIP-fil sparas nu i mappen utgång du har valt.

11 Öppna ZIP-fil med 7-Zip och klicka på "Extract" -knappen. Välj en output mapp genom att klicka på "..." buton nedan till "Extract till" etikett. Klicka på "OK" -knappen för att extrahera de ursprungliga filerna i den valda mappen utgång.

Tips

  • Skapa en säkerhetskopia av alla originalfiler innan du använder några fil manipulation program att dela, paket eller komprimera filerna.
  • Den tid det tar för dessa program för att paketera, split eller komprimera stora filer kan variera beroende på hastigheten på den dator du använder.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com