Hur ändrar jag inställningarna på en AT & amp; T 2 Wire DSL Router?

August 17

Hur ändrar jag inställningarna på en AT & amp; T 2 Wire DSL Router?


Om du äger en AT & T 2Wire DSL-router och du vill göra förändringar som inrättandet av överbryggande eller MAC-filtrering, eller konfigurera en brandvägg, kan du inte få tillgång till routerns inställningar på traditionellt sätt av andra routrar. 2Wire routrar vanligen skyltas av Internetleverantörer och därefter är restriktioner införts för att hindra dig från att göra förändringar som kan förändra hur nätverket interagerar med din leverantör. Men 2Wire har ett sätt för dig att komma åt routerns inställningar även om din leverantör begränsade dig från att göra det.

Instruktioner

1 Tjudra datorn och 2Wire router tillsammans med en Ethernet-kabel. Med hjälp av en Ethernet-kabel ger en direkt och säker anslutning till routern och undviker konflikter. För att ansluta routern och datorn, koppla ena änden av Ethernet-kabeln till en av LAN (Local Area Network) hamnar på baksidan av routern. Anslut den andra änden av Ethernet-kabeln till Ethernet-porten på baksidan av din dator eller sidan av din bärbara dator.

2 Ange routerns webbadressen i adressfältet i webbläsaren. Vanligtvis ange IP-adressen för routern ger dig tillgång till MDC (Management Diagnostic Console), men ISP (Internet Service Provider) blockerar tillgång till MDC. Mata in routerns IP-adress ger dig tillgång till en mycket begränsad mängd inställningar för routern på grund av denna begränsning. URL-adressen för 2Wire är http://gateway.2wire.net/mdc. Om adressen inte fungerar, använder http: // homeportal / MDC.

3 Ange "2wire" i lösenordsfältet om du uppmanas att ange ett lösenord. Om detta lösenord inte tillåter tillgång anger standardlösenordet "Wireless." Med det angivna lösenordet, alla routerns inställningar är tillgängliga för redigering.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2020 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com