Hur man ställer in en e-postadress med stadgan

March 13

Stadgan är en av de viktigaste Internetleverantörer i mellanvästern. Många människor med Charter konton förstå att de har gratis e-posttjänst med sina konton, men de fortsätter att använda gratis tjänster som Yahoo eller Hotmail, eftersom de inte vet hur man ställer in sin e-postadress genom stadgan. Inrätta en stadga e-postadress är både snabbt och enkelt.

Instruktioner

1 Besök Charter.com. Se till att du är på Charter.com och inte Charter.net. Charter.net är för att kontrollera e-post, inte installationen av konton.

2 Klicka på "Logga in" bredvid befintlig kund "längst upp på hemsidan. Du kan också skapa ett konto och köpa tjänsten. Ange ditt användarnamn och lösenord i rutorna, och klicka på" Enter ".

3 Klicka på den blå fliken som läser "Internettjänster & Verktyg." Det är den mest avlägsna fliken till höger. Längst ner på sidan under de tre rutorna är en bar som läser "Skapa ny e-postadress." Klicka på detta fält.

4 Skriv in ditt användarnamn. Detta är det namn som läser före @ charter.net. Ange ett lösenord och mata in lösenordet i den andra rutan för att bekräfta. Klicka på "Skapa ny e-postadress." Du kan nu logga in med ditt nya e-post och lösenord på Charter.net.

Tips

  • Använd ett lösenord som innehåller både bokstäver och siffror för att undvika kapare.

        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2021 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com