Hur du ändrar standard Mozilla Thunderbird Message Font

February 6

Om du är trött på Times New Roman i svart som standard Mozilla Thunderbird meddelande typsnitt, är det lätt att byta. Du kan ändra teckensnitt, teckenfärg och teckenstil. Detta gör att du kan ändra utseendet på ditt meddelande så att den passar ditt humör eller för att passa tillfälle som rött och grönt under helgerna eller orange och svart för Halloween.

Instruktioner

1 Öppna Mozilla Thunderbird och ställa in programmet att använda HTML formatering för e-postmeddelanden. Gå till menyn "Verktyg" och välj "Kontoinställningar". Välj det konto du vill ändra standardtypsnitt för och kontrollera "Skriv meddelanden i HTML-format." Hit "OK" och gå tillbaka till huvudThunderfönstret.

2 Välj "Alternativ" i menyn Verktyg och välj sedan "Composition". Klicka på fliken "Allmänt".

3 Leta efter HTML delen av fliken "Allmänt". Här hittar du teckensnitt alternativ. Du kan välja en standard teckensnitt, en teckenstorlek och en teckenfärg. Dessa val kommer att användas som standardinställningarna för varje e-postmeddelande du skickar tills du ändrar dem.

4 Klicka på knappen "Skicka Options" och leta efter avsnittet HTML alternativ. Klicka på "Skicka meddelandet i både klartext och HTML." På detta sätt, mottagare som tar emot e-post i HTML ser typsnitt och färg som du har valt och de som inte får sin e-post i HTML kan inte se dina typsnitt variationer men ändå få texten i din e-post.

5 Hit "OK" -knappen. Testa dina inställningar genom att skapa en ny Mozilla Thunderbird e-post och skriva några rader. Texten ska visas i enlighet med de nya standard teckensnitt.


        

Välkommen till dig för att skicka en kommentar:

            
            
            
            

© 2022 Astrixsoft.com | Contact us: webmaster# astrixsoft.com